Direct contact? Bel 0345 681503
Boek direct je vakantie

Grote Kijkdag en Nieuwjaarsreceptie

Zondag 8 januari 2017

Open dag op Camping BetuweStrand!

Kom op zondag 8 januari bij ons langs en maak kennis met onze gezellige gezinscamping voor jong en oud. Op zoek naar een kampeerplaats voor 2017 of gewoon benieuwd hoe ons recreatiepark eruit ziet? Iedereen is welkom tussen 12.00 uur en 17.00 uur.

12.00 – 16.00        Ontvangst met een kop koffie, thee of  limonade in de receptie. Onze receptionistes vertellen u graag alles over de camping. U kunt lopend ons terrein verkennen, maar nog leuker is het treintje in te stappen en zo diverse haltes op de camping langs te rijden.

12.00 – 16.00        Tal van activiteiten te beleven op de camping. De kinderen kunnen zich vermaken op ons grote sportveld met een potje bungeevoetbal en mogen zich uitleven op de springkussens, terwijl de ouders een ronde over de kampeervelden maken. Onderweg komt u langs de campingwinkel waar u een oliebol en een warm glaasje chocomel krijgt. In de horeca kunt u lekker opwarmen en proeven van de heerlijke hapjes. Speciaal die dag kunt u kijken naar een Caribische act.

16.00 – 17.00        Grote verloting in onze horeca met mooie prijzen, te besteden tijdens uw vakantie op BetuweStrand. Haal uw lotnummer bij de receptie.

U kunt parkeren op de A. Kraalweg nabij de ingang van de camping. Wanneer u zich meldt bij de receptie, ontvangt u een informatiepakketje met onder andere tegoedbonnen voor een drankje in de horeca, een plattegrond van het campingterrein en een lotnummer voor de loterij later die dag. Meer informatie: 0345-681503.

Video's
Kom alvast in de vakantiestemming!
Video's
Fotoalbum
Wil je ook nog even nagenieten?
Bekijk ons fotoalbum
Nieuws
Lees hier het laatste nieuws over Camping Betuwestrand.
Nieuws overzicht