Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 16.30 u ’s middags

Camping in de Betuwe

Camping Betuwestrand is, hoe kan het ook anders, een camping in de Betuwe. De Betuwe is gelegen tussen de Waal in het zuiden en de Nederrijn en de Lek in het noorden. Het gebied wordt gekenmerkt door de witroze bloesems, maar ook door de Tielse Flipje of de evenementen Fruitcorso en Appelpop. Kortom, een regio waar cultuur, natuur en recreatie in één adem genoemd worden.

Veel vermaak op onze camping in de Betuwe

Onderweg naar onze camping in de Betuwe kan je alle kenmerken van de Betuwe al zien, maar ook op de camping kan je jouw ogen de kost geven. Op elke verblijfplaats komt de groene omgeving terug en met het grote strandbad als middelpunt van onze Betuwse camping zijn er veel leuke activiteiten om aan mee te doen. Elke dag is er veel sportiefs te doen en nieuwe (vakantie)vrienden worden zo gemaakt!

Vier je vakantie op onze camping 

Camping in de Betuwe voor het hele gezin.

Camping het Betuwestrand is een camping voor het hele gezin. Er is van alles te doen voor jong en oud. Terwijl je lekker in het zonnetje zit met een goed boek of een heerlijke lange fietstocht maakt door de omgeving vermaken de kids zich met het animatieteam. Of wat dacht je van lekker een dag met het hele gezin waterpret bij onze recreatieplas? Zeg nou zelf, dat is tocht echt vakantie? Op Betuwestrand is de hele camping ingericht op de komst van jong en oud, maar ook alles er tussenin. Er is genoeg te doen voor kleine kinderen, maar ook voor jongeren. Daarnaast is er voor de ouders en ouderen ook van alles te beleven. Betuwestrand is dan ook echt dé familiecamping Nederland waar iedereen zich vermaakt!

Extra aandacht voor tieners

Speciaal voor tieners hebben we op camping Betuwestrand een aantal leuke faciliteiten en activiteiten. Zo hebben we speciaal voor deze leeftijdscategorie “The Zone”. Hier kunnen tieners hun Instagram updaten, lekker hangen met leeftijdsgenootjes, gamen of muziek luisteren. The Zone is overdekt en is een geliefd ontmoetingspunt voor jongens en meiden. Terwijl jouw tiener aan het chillen is heb je ook alle tijd om heerlijk van je vakantie te genieten. Maar er is veel meer te doen op camping Betuwestrand voor de tieners. Wat dacht je van onze waterskibaan die telkens weer een uitdaging is. Ook wakeboarden kan gewoon op de recreatieplas bij de camping. Genoeg te doen dus en nooit tijd voor verveling.

Honden toegestaan

Voor veel mensen is de vakantie pas compleet als ook hun trouwe viervoeter aanwezig is. Dat is op camping Betuwestrand geen probleem. Ons kampeerveld Kers, Aardbei en op Braam 7, 8 en 9 zijn speciaal voor gezinnen die hun hond mee willen nemen op vakantie. Op deze kampeerplaats voor honden kunnen alle honden lekker met elkaar ravotten en zich helemaal uitleven. Zo hoef je je op vakantie geen zorgen te maken of alles goed gaat met jouw hond.

Lekker fietsen

Rond camping Betuwestrand zijn er diverse mooie fiets- en wandelroutes beschikbaar om de omgeving te verkennen. Onze camping is gelegen in Beesd en is vanuit daar de ideale plek voor fietstochtjes naar plaatsen als Wijk bij Duurstede en Geldermalsen. Bij onze receptie kan je meer informatie krijgen over de mooiste fietsroutes in de Betuwe.

Vakantie vieren doe je in de Betuwe

De Betuwe is zo'n mooi stukje Nederland dat het waard is om verkend te worden. Laat je daarom eens verrassen door de Betuwe tijdens je vakantie op de mooiste camping in de Betuwe: Camping Betuwestrand. Op onze camping met zandstrand Nederland geniet je van alle faciliteiten en waterplezier die je zoekt tijdens je vakantie. Of je nu een weekendje op onze camping verblijft of een langere vakantie boekt, je zult merken dat het vakantiegevoel in de Betuwe niet te evenaren valt. Wij kijken uit naar jouw komst!

camping betuwe