Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 20:00u 's avonds

Camping Gelderland 2019

De zomer is weer voorbij, en langzaamaan gaat iedereen weer naar school of aan het werk. Maar wat zou het fijn zijn dat je, voordat je weer aan het dagelijks leven begint, al weet waar je volgend jaar naartoe gaat op vakantie. Dit voorkomt gevoelens van stres en last-minute beslissingen. Om deze keuze misschien iets makkelijker te maken, zullen we hier uitleggen waarom Camping Betuwestrand óók in 2019 weer een geweldige vakantiebestemming gaat worden.

Waarom een camping in Gelderland in 2019

Allereerst is het goed om te weten waarom je in Gelderland op vakantie wilt gaan. Dat is eigenlijk heel erg simpel: Gelderland heeft ontzettend veel moois te bieden. Er is veel natuur en er zijn prachtige steden. Er is veel te zien én te doen. Dat is natuurlijk makkelijk zeggen, maar we kunnen best een paar voorbeelden noemen:

Arnhem: deze stad aan de Rijn heeft een hele rijke geschiedenis. Van gevechten in de tweede wereldoorlog tot aan ondergrondse gangenstelsels, de geschiedenis is overal te zien. En kom je niet naar de stad om zijn geschiedenis maar om de gezelligheid, dan zit je in Arnhem ook goed. Met zijn vele terrassen en restaurants leent Arnhem zich ook uitstekend voor een dagje culinair genieten.

Nationaal Park De Hoge Veluwe: wie een rustig dagje wil hebben tijdens zijn vakantie, kan perfect terecht op Nationaal Park De Hoge Veluwe. Dit prachtige stukje Nederlandse Natuur kan u blijven verwonderen. Van prachtige dieren, zoals Edelherten en Moeflons, tot prachtige bomen en planten: op de Veluwe kom je het allemaal tegen. En ben je even klaar met de natuur dan kun je ook nog naar het Kröller Möller museum dat ook gelegen is in het park. Zo heb je ook nog een beetje afwisseling.

Camping Gelderland 2019

 

Elburg: de naam zegt waarschijnlijk niet iedereen iets, maar Elburg mag zich met recht één van de leukste dorpjes van Nederland noemen. Het eeuwenoude dorp is gelegen aan het Veluwemeer, waar het ook zijn visgeschiedenis aan dankt. Daarnaast biedt het dorp een prachtige geschiedenis, die aan de hand van een VVV-rondleiding op een hele leuke manier ontdekt kan worden. Deze wordt heel toepasselijk afgesloten met een lekekr vers visje. Een heerlijk dagje uit dus.

Als je kampeert in Gelderland heb je dus genoeg te doen. Maar ook op de camping zelf hoef je je zeker niet te vervelen. 

Kamperen op Camping Betuwestrand

Als je net een dagje op pad bent geweest in Gelderland, dan is het natuurlijk heerlijk om ook te kunnen kiezen voor een heerlijk dagje op de camping. En dat kan uitstekend op camping Betuwestrand. Hier is namelijk vanalles te doen. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende sportactiviteiten, zoals waterskiën, voetballen of boogschieten. Maar ook is er een uitgebreid animatieprogramma waar iedereen het naar zijn zin kan hebben. En wat Camping Betuwestrand een echte gezinscamping maakt: er is voor tieners ook genoeg te doen. Van coole watersportactiviteiten tot lekker spelen op de Playstation. Het is allemaal mogelijk.

Naar de camping in Gelderland in 2019

Er is dus heel veel te doen op de camping en in Gelderland. genoeg om de knoop nu al door te kunnen hakken. en als je nu reserveerd voor 2019, dan weet je zeker dat je een goede plek te pakken hebt. Dus verzeker jezelf van een goede plek, en stel nu al jouw plekje op de leukste camping van Nederland veilig!

Boek nu jouw camping in Gelderland voor 2019