Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 16.30 u ’s middags

Eén van de leukste campings voor gezinnen

Een vakantie met of zonder kinderen. Het is een wereld van verschil. Vooral jonge kinderen willen elke dag iets anders kunnen doen. Op onze campings voor gezinnen wordt aan ieder gezinslid gedacht. Zo kunnen de kleine kinderen deelnemen aan het spetterende recreatieprogramma, zwemmen, klimmen, klauteren of spelen. Terwijl tijdens een vakantie met tiener waterskiën/wakeboarden of chillen met vrienden in de Chillzone voor het plezier zorgen. Wij zijn kortom een echte kindercamping. En uiteraard zorgen we ook goed voor jouw hond, want ook deze trouwe viervoeter is onderdeel van je gezin. Op onze hondvriendelijke camping is hij of zij dan ook van harte welkom!

Voor gezinnen zijn er speciale arrangementen samengesteld voor maximaal 6 personen. Zo kun je met het hele gezin van een leuke vakantie genieten! 

Alles over onze familiecamping in de Betuwe!

Komen jullie ook kamperen?

Komen jullie ook kamperen? Dan kun je kiezen uit maar liefst 3 soorten kampeerplekken! 

Onze standaardplaatsen zijn stiekem helemaal niet zo standaard, want je beschikt over je eigen stroomaansluiting. Verder is er altijd een watertappunt en vuilwaterafvoer in de buurt, want deze vind je bij elk veld op een centraal punt. De standaardplaats is minimaal 80 m² groot. Goed nieuws voor iedereen die allergisch is voor honden: op onze standaardplaatsen zijn huisdieren niet toegestaan.

Wil je kamperen met een schitterend uitzicht? Dan zijn onze kampeerplaatsen aan het water precies wat je zoekt! Deze zijn minimaal 80 m² groot en hebben een eigen stroomaansluiting. Op het veld vind je een vuilwaterafvoer en watertappunt. Ook bij de waterplaatsen zijn honden niet toegestaan.

Hondenliefhebbers opgelet: op onze comfortplaatsen zijn honden wél van harte welkom! Deze plekken zijn gelukkig ook erg geschikt voor mensen. Je hebt hier ruim 100 m² tot je beschikking, dus genoeg ruimte voor caravan met voortent, mens en dier. Bovendien heb je een eigen stroomaansluiting, watertappunt en vuilwaterafvoer. Dat is pas luxe kamperen!

Wil je vakantie op onze kindercamping in Nederland boeken?

Campings voor gezinnen

Vaste vakantieplek op onze campings voor gezinnen

Heb je de behoefte om vaker dan één keer per jaar op vakantie te gaan? Dan kan het een logisch vervolg zijn om een eigen stacaravan te kopen. Je verzekert jezelf dan van een vast vakantieadres op onze campings voor gezinnen. Op onze gezinscamping staan diverse stacaravans te koop. Heb je interesse in het kopen van een stacaravan? Dan staan wij jullie graag te woord in een vrijblijvend gesprek. Voor meer informatie kan je gerust contact met ons opnemen. 

Vrijblijvend gesprek aanvragen