Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 16.30 u ’s middags

Ga je de uitdaging aan?

Bij Betuwestrand recreatie gunnen we iedereen de kick van het waterskiën. Onze waterskibaan is bij uitstek geschikt voor beginners die het waterskiën nog helemaal moeten leren. Je zult de adrenaline door je lichaam voelen gieren als je je eerste rondje op de waterski's maakt, en ben je eenmaal begonnen dan raak je er aan verslaafd! Ook om je skills te verbeteren kun je uiteraard bij ons terecht!

Onze professionele instructeurs zorgen ervoor dat je in een uurtje kan leren waterskiën. Het is makkelijk en veilig voor iedereen met een normale lichamelijke conditie. Gebruik van de waterskibaan voor personen in de leeftijd van 8 jaar tot 14 jaar onder toezicht van een volwassen begeleider.

Wat is een waterskibaan?

Het is te vergelijken met waterskiën achter een boot, alleen word je nu voortgetrokken door een kabel. Na de start volg je een bijna rechthoekig traject over het recreatiemeer. Tenminste als je geen fouten maakt... want dan is het even zwemmen om het weer opnieuw te proberen. Succes!

Tarieven Openingstijden

Wil je ook waterskiën?

Het werkt heel eenvoudig... Je koopt een kaartje bij de receptie voor 1 of 2 uur. Je krijgt een paar waterski’s en een zwemvest en je bent klaar voor de start! Vanaf de startplek word je meegenomen door een skilijn en ga je met een lekker vaartje van 30 km/u over het water met nog een paar andere skiërs. Heb je de smaak te pakken? Dan hebben we ook 10 rittenkaarten (10 betalen = 12 halen) en abonnementen voor een weekend, week, maand of het gehele seizoen. Kijk bij de "Tarieven" voor het overzicht.

Waterskiën met je vrienden of een kidsparty?

Kijk dan bij de speciale arrangementen. Zoals het Hungrymen, de Speedy Conzales Kidsparty of het Borrelarrangement. Ook hebben wij voor schoolklassen een speciaal aantrekkelijk tarief.

Naar groepsuitjes naar kinderfeestjes

Een sportief cadeau!

Wij verzorgen graag een cadeaubon voor het waterskiën of wakeboarden.

Tips voor beginners

  • Koop een 2 urenkaart, dan heb je lekker de tijd.
  • Bekijk de instructievideo in de receptie en teken voor eigen risico.
  • Kleed je om en huur bij kouder weer een wetsuit.
  • Pak 2 ski’s en maak deze nat. Trek de ski’s pas aan op het blauwe gedeelte van de mat.
  • Bij de start ga je diep gehurkt zitten met gestrekte armen. Blijf de eerste 25 meter in gehurkte houding zitten en ga daarna langzaam staan met licht gebogen knieën en gestrekte armen.
  • Ongeveer 70 meter voor de bochten geef je veel druk op je rechter ski, waardoor je naar links gaat. Passeer de boei aan de rechterkant.
  • Als je valt, ga dan zo snel mogelijk uit de baan van de andere skiërs.

Aanvullende informatie

Honden zijn niet toegestaan, ook niet van bezoekers.
Iedereen die gebruik maakt van de waterskibaan gaat akkoord met het gebruikersreglement.