Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 16.30 u ’s middags

Familiecamping in Nederland in 2021

amiliecamping Betuwestrand is een heerlijke familiecamping in de Betuwe. En de camping is ook in 2021 weer dé plek voor jouw gezinsvakantie. Boordevol leuke activiteiten, faciliteiten en voorzieningen weet je zeker dat je een onvergetelijke vakantie gaat beleven.

Waterpret in de Betuwe

Ook in 2021 kun je weer heerlijke waterpret beleven op Camping Betuwestrand. Want het natuurbad mét zandstrand is uiteraard ook in 2021 weer beschikbaar voor waterplezier. Je kan in het natuurbad heerlijk zwemmen, maar dat is nog lang niet alles. Wat dacht je bijvoorbeeld van waterskiën? Je kan hier als beginneling of als gevorderde waterskiër het water op gaan. En als je een beginneling bent, dan kun je ook gewoon waterski lessen nemen. Zo kun je op vakantie gaan als leek, en weer terugkomen als echte waterskiër. 

Wakeboarden

Ook wakeboarden kan op Familiecamping Betuwestrand. In het natuurbad kun je, op je wakeboard, het speciale parcours afwerken. Zo kun je het wakeboarden gemakkelijk onder de knie krijgen. Maar, je kan het bad natuurlijk ook gebruiken om je bestaande wakeboardskills op te krikken. Zo is het voor iedereen leuk om te gaan wakeboarden.

Familiecamping met recreatie

En wat maakt Camping Betuwestrand nou voor 2021 dé familiecamping om naartoe te gaan? Het recreatieprogramma! Want in de zomermaanden staat er weer ene heel leuk recreatieprogramma op de planning. Op het programma staan allerlei leuke activiteiten. Zo is er een kids-waterskiën, verschillende sporttoernooien, picknicken op het strand en nog veel meer. Maar niet alleen de kinderen komen aan bod. Want een familiecamping moet natuurlijk voor de hele familie een leuke tijd betekenen. Daarom wordt er voor het hele gezin bijvoorbeeld een Familiebingo en een schuimparty georganiseerd. Dat betekent plezier voor de hele familie in 2021.

Kamperen op onze familiecamping

Wil je op vakantie naar een leuke familiecamping in Nederland? Camping Betuwestrand is een ruime camping gelegen in de Betuwe. Geniet van ruimte, comfort en oneindig veel vakantieplezier! Bij Betuwestrand kunt u kiezen tussen 3 soorten kampeerplaatsen:

  • Standaardplaatsen
  • Comfortplaatsen
  • Waterplaatsen

Vier je vakantie vlakbij het water, of zelfs aan het water. Op sommige plaatsen zijn zelfs honden toegestaan, want vakantie vier je met het hele gezin! Elke plaats beschikt over een stroomaansluiting en ons hele terrein is voorizen van een Wifi netwerk. Perfect om het thuisfront jaloers te maken met leuke vakantiefoto's.

Boek een kampeerplaats

Familiecamping Nederland 2021

Top faciliteiten op de camping

Naast leuke activiteiten is het ook belangrijk om goede faciliteiten te hebben. En ook dat is wee goed geregeld in 2021. De camping beschikt over een restaurant en een cafetaria Je kan hier heerlijk dineren of je kan hier een snelle hap scoren. Er is een wasserette aanwezig voor al je wasjes. Bij de campingshop koop je al je boodschappen en er zijn verschillende plekken waar de jeugd lekker kan chillen. Kortom, het ontbreekt je nergens aan op Familiecamping Betuwestrand.

Boek nu jouw Familiecamping in Nederland voor 2021

Ben je enthousiast geworden om op onze camping te verblijven in 2021? Fijn! Wij verwelkomen je natuurlijk graag op onze camping. Boeken kan heel gemakkelijk op onze website. Dus als je op onderstaande button klikt ben je zo verzekerd van een plekje op onze familiecamping in 2021. Tot dan!

Boek jouw familiecamping Nederland voor 2021