Menu

Heerlijk fietsen in de Betuwe

Vergeet vooral je fiets niet mee te nemen als je bij ons op vakantie komt, want de Betuwe is het best te bereiken per fiets. Tijdens een dag fietsen door de Betuwe ontdek je de bloesems en fruitboomgaarden die prachtig in bloei staan, ontdek je de mooiste bezienswaardigheden en leuke dorpjes. Heerlijk toch, fietsen door de Betuwe?

Fietsen in de Betuwe, de mooiste routes

Bij de receptie helpen wij je graag verder en kunnen we informatie geven over mooie fietsroutes en bezienswaardigheden in de omgeving. Vraag er gerust naar! De prachtige landschappen, wateren, leuke dorpjes en steden wachten erop om verkend te worden tijdens het fietsen in de Betuwe

Bekijk deze mooie route eens, op route.nl vind je nog meer fietsroutes en wandelroutes in Nederland, België en Duitsland.

Mooie fietsroute in de Betuwe

Één van de mooiste routes in de Betuwe, dat is de Lingeroute. De route brengt je langs de Linge, die zo'n 100 km lang is. De route zelf is echter geen 100 km, maar is zeer zeker een aanrader. Je geniet van de adembenemde natuur, onderweg kom je veel leuke dorpjes tegen met gezellige terrasjes. Even een hapje eten of drinken tijdens je fietstocht is nooit verkeerd.

Fietsvakantie Nederland

Tijdens je fietsvakantie in Nederland is onze camping in Gelderland de perfecte tussenstop. Kom voor één nachtje kamperen of verblijf meerdere nachten bij ons om de mooie Betuwe per fiets te ontdekken. Reserveer bijvoorbeeld een standaardplaats of waterplaats, dit zijn fijne kampeerplaatsen om te verblijven met je eigen tent. Ook als je geen eigen tent hebt of geen zin hebt om deze mee te nemen op de fiets, ben je bij ons welkom. We hebben namelijk trekkershutten te huur. Deze simpele accommodaties zijn perfect voor als je op doorreis bent, want de trekkershutten zijn al vanaf één nacht te reserveren. 

Boek hier je kampeerplaats

Fietsen Betuwe