Menu

Hondencamping Nederland

Zijn jullie op zoek naar een echte hondencamping in Nederland? Zoek dan niet verder, want honden zijn bij ons van harte welkom! Zo kan je jullie trouwe viervoeter gezellig meenemen op vakantie. Het veld Aardbei is speciaal voor iedereen die graag zijn hond mee wilt nemen. Extra leuk, want hier kunnen ze fijn met elkaar samenspelen!

Dé leukste hondencamping van Nederland

De perfecte omgeving voor je hond vind je bij ons. De adembenemende natuur is niet alleen voor ons genieten, maar ook de honden kunnen zich er volop in uitleven. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke lange wandeling in de prachtige omgeving die de Betuwe te bieden heeft. Ontdek de prachtige boomgaarden, laat je navigeren door mooie paden langs één van rivieren, of loop door de uitgestrekte velden die zo kenmerkend zijn aan dit gebied! 

Ontdek de natuur!

Ga voor een wandeling bijvoorbeeld naar het Schoonrewoerdse Wiel. Rondom het water maak je een mooie route van ongeveer 2,5 kilometer. Binnen een paar honderd meter vanaf de camping sta je op de dijk die langs de Linge voert, ook perfect voor een uitje met de hond.

Ontdek het allemaal en laat je verrassen!

Camping aan het water

BetuweStrand Recreatie, gelegen in Beesd, biedt voor iedere vakantieganger vele mogelijkheden om optimaal te genieten van een vakantie. Doordat de camping aan het water gelegen is, is het voor vakantiegangers die met de hond op vakantie gaan extra aantrekkelijk. Maak samen met de hond een prachtige wandeling langs het water en geniet van je welverdiende vakantie in Gelderland. Op onze camping aan het water beleven vakantiegangers die de hond meenemen pas echt een heerlijke vakantie!

Let op! Honden zijn van harte welkom bij BetuweStrand Recreatie. Echter is het water alleen toegankelijk voor mensen, niet voor dieren.

Boek je vakantie op de leukste hondencamping van Nederland!

De mooiste wandelroutes voor honden in de Betuwe

De Betuwe biedt diverse prachtige wandelroutes voor honden. Dit zijn de mooiste wandelroutes:

De groene route van 3,1 kilometer leidt je door landgoed Heerlijkheid Loenen. De rode route, met een lengte van 5,7 kilometer, gaat rond het strandpark bij Landgoed Loenen. En voor een langere wandeling is er de blauwe route van 6 kilometer door de schilderachtige Loenense Buitenpolder. Allemaal perfecte keuzes om samen met je viervoeter van de natuur te genieten.

Hondencamping Nederland