Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 16.30 u ’s middags

Hondencamping Nederland

Zijn jullie op zoek naar een echte hondencamping in Nederland? Zoek dan niet verder, want honden zijn bij ons van harte welkom! Zo kan je jullie trouwe viervoeter gezellig meenemen op vakantie. Het veld Aardbei is speciaal voor iedereen die graag zijn hond mee wilt nemen. Extra leuk, want hier kunnen ze fijn met elkaar samenspelen!

Dé leukste hondencamping van Nederland

De perfecte omgeving voor je hond vind je bij ons. De adembenemende natuur is niet alleen voor ons genieten, maar ook de honden kunnen zich er volop in uitleven. Geniet van een heerlijke lange wandeling, een verkoelende duik in het water en nog veel meer. Ontdek de prachtige boomgaarden, laat je navigeren door mooie paden langs één van rivieren, of loop door de uitgestrekte velden die zo kenmerkend zijn aan dit gebied! 

Ontdek de natuur!

Ga voor een wandeling bijvoorbeeld naar het Schoonrewoerdse Wiel. Rondom het water maak je een mooie route van ongeveer 2,5 kilometer. Binnen een paar honderd meter vanaf de camping sta je op de dijk die langs de Linge voert, ook perfect voor een uitje met de hond.

Ontdek het allemaal en laat je verrassen!

Boek je vakantie op de leukste hondencamping van Nederland!

Hondencamping Nederland