Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 16.30 u ’s middags

De jongeren camping van Nederland

Stop maar met zoeken, want je hebt de ideale jongeren camping van Nederland gevonden. Comfortabele accommodaties, spetterende activiteiten en faciliteiten en nog veel meer... Wat dacht je bijvoorbeeld van wakeboarden, waterskien, banaanvaren, zwemmen of gewoon relaxen op het strand? Daarom ga je voor een jongeren camping in Nederland naar Betuwestrand!

Dé jongeren camping van Nederland!

Naast het grote strandbad met alle leuke activiteiten kun je ook op ons sportveld terecht. En als het donker wordt, dan ga je toch gewoon naar de Chillzone? Of als je zin hebt in een spelletje, dan ga je naar het jeugd/game café in de horeca. Op familiecamping Betuwestrand ontmoet je zeker leeftijdsgenootjes en hoef je dan ook niet bang te zijn dat je 'opgescheept' zit met je ouders. Jij viert je vakantie compleet in stijl en hoeft je geen moment van de dag te vervelen. Heb je jongere broertjes of zusjes? Gelukkig is er voor hun ook genoeg te doen op camping Betuwestrand. 

Onze tienercamping geeft een vakantie met pubers een nieuwe dimensie! Je hoeft dan ook niet raar op te kijken als jullie tiener volgend jaar terug wil naar Camping Betuwestrand.

Boek nu je vakantie op onze jongeren camping!

Jongeren camping Nederland