Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 20:00u 's avonds

De jongeren camping van Nederland

Voor een jongeren camping in Nederland moet u bij camping Betuwestrand zijn! Een prachtig strandbad waarin gezwommen en geravot kan worden. Op het zandstrand kun je heerlijk liggen en bruin worden van de zon. En als je iets actiefs wilt doen, dan klim je op de banaan of maak je een rondje op waterski's of een wakeboard. Daarom ga je voor een jongeren camping in Nederland naar Betuwestrand!

De chillste jongeren camping van Nederland

Naast het grote strandbad met alle leuke activiteiten kun je ook op ons sportveld terecht. En als het donker wordt, dan ga je toch gewoon naar de Chillzone. Of als je zin hebt in een spelletje, dan ga je naar het jeugd/game café in de horeca. Op familiecamping Betuwestrand ontmoet je zeker leeftijdsgenootjes en hoef je dan ook niet bang te zijn dat je 'opgescheept' zit met je ouders. Jij viert je vakantie compleet in stijl en hoeft je geen moment van de dag te vervelen. Heb je jongere broertjes of zusjes? Gelukkig is er voor hun ook genoeg te doen op camping Betuwestrand. 

Onze tienercamping geeft een vakantie met pubers een nieuwe dimensie! U hoeft dan ook niet raar op te kijken als uw tiener volgend jaar terug wil naar Camping Betuwestrand.

Boek nu uw vakantie op onze jongeren camping!

Jongeren camping Nederland