Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 16.30 u ’s middags

Kindercamping in Nederland

Camping Betuwestrand is een kindercamping Nederland waar je vakantie kunt vieren in een verhuuraccommodatie of met een eigen kampeermiddel. In de oogverblindende omgeving van de Betuwe kom je helemaal tot rust en kun je genieten van de prachtige natuur.

Leuke vakantie voor jong en oud

Onze camping is niet voor niks een echte kindercamping voor alle leeftijden. Voor tieners wordt van alles georganiseerd, maar ook de jongste kinderen blijven zeker niet achter. Kinderen en tieners kunnen overdekt chillen in het speelhuis. Hier kunnen ze gamen, muziek luisteren of spelletjes spelen. Ook buiten zijn er genoeg activiteiten. Klimmen en klauteren in de speeltuinen, op de airtrampoline of waterpret op de watersportfaciliteiten. Meer over onze familiecamping Nederland!

De leukste kindercamping Nederland

Op onze kindercamping wordt tijdens het hoogseizoen een spetterend recreatieprogramma aangeboden. Elke dag wat anders doen en ondertussen leer je allemaal nieuwe vakantievriendjes en vriendinnetjes kennen. Na de vakantie kun je niet wachten om volgend jaar weer terug te gaan!

Kom je met je kinderen bij onze kindercamping op vakantie?

Kindercamping Nederland