Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 16.30 u ’s middags

Kindercamping in Nederland

Op zoek naar de leukste kindercamping van Nederland? Dan ben je bij ons aan het juiste vakantieadres. Van de jongste vakantiegangers tot tieners en volwassenen... Wij hebben voor iedereen wat wils. 

De leukste kindercamping van Nederland!

Leuke en spetterende activiteiten, een prachtige omgeving, comfortabele accommodaties en nog veel meer. Je kinderen raken niet uitgekeken! De leukste kindercamping van Nederland? Dat is Betuwestrand... Dat vinden wij in ieder geval! Komen jullie het ook beleven?

Voor ieder wat wils...

Even lekker overdekt chillen, waterfun, spelen en nog veel meer. Voor iedere leeftijd is er veel te beleven op het park. Zowel de kleinste vakantiegangers als tieners en volwassenen hoeven zich geen moment te vervelen. Ook met het animatieprogramma is er rekening gehouden met deze doelgroepen.

Boek je vakantie 

Aan speelplezier geen gebrek

De kinderen kunnen zich uren vermaken tijdens een verblijf op Betuwestrand. Met een groot airtrampoline, glijbaan bij het strandbad, drijvende trampoline, en twee duikplanken zullen de kinderen zich volledig uitleven. Kom je ook gezellig naar het strandbad?

Overnachten met kinderen

Gaan jullie voor een echte kampeervakantie of net dat beetje meer luxe en comfort van een chalet? Kamperen met kinderen is heerlijk. Ze kunnen de hele dag rond rennen, spelen met vriendjes of zwemmen in het meer. En slapen doen ze natuurlijk bij jou in de tent of caravan op jullie eigen kampeerplaats.

Zijn je kinderen iets minder avontuurlijk? Huur dan een gezinschalet. Zo heb je je eigen sanitair bij de hand. Een andere bijzondere kampeerervaring is een reeds ingerichte villatent. Ook hier maak je gebruik van je eigen sanitaire voorzieningen. Geniet van glamping op Betuwestrand! De keuze is aan jullie.

Bekijk alle mogelijkheden

Eropuit met kinderen

Ook in de omgeving zijn er verschillende uitjes met kinderen te vinden. Zo kun je naar een binnenspeeltuin, dierentuin of misschien wel een museum!

Ga eropuit in de natuur en maak een mooie wandel- of fietstocht met de kinderen. Ook leuk toch?

Vier je vakantie op de leukste kindercamping van Nederland!

Kindercamping Nederland

Kindercamping aan het water

Op Camping Betuwestrand kan jong en oud optimaal genieten van een vakantie aan het water. Doordat de camping beschikt over een groot natuurplas met zandstrand kan iedere vakantieganger zich goed vermaken. Zandkastelen bouwen met de kinderen of een balletje overgooien in de natuurplas... Op Camping Betuwestrand is het elk seizoen goed te vertoeven, vooral met de kinderen! 

Neem contact met ons op 

Wil je graag wat meer informatie over onze camping, de faciliteiten, omgeving of over onze accommodaties en kan je het niet op de website terugvinden? Dan helpen wij uiteraard graag om al jouw vragen te beantwoorden.  Je kunt direct contact met ons opnemen via 0345 681503, door ons contactformulier in te vullen of stuur een mailtje naar info@betuwestrand.nl

Heb je nog tips voor ons? Wij ontvangen met alle plezier uw verbetertips... Want vakantie vieren doen we samen! 

Boek onze kindercamping in Nederland