Menu

Lege kavels

Je eigen vakantie plekje helemaal naar eigen wens indelen? Dat kan! Er zijn een aantal lege kavels te huur op het terrein! Op deze kavels mag een eigen stacaravan geplaatst worden welke aan de volgende eisen moet voldoen:

  • Stacaravans van buitenaf mogen maximaal 7 jaar oud zijn.
  • De maximale vloeroppervlakte van een stacaravan is 40 m2.
  • Uitsluitend aluminium stacaravans met een pannendak of kunstof fabrieks stacaravans van het merk ABI, Willerby, Atlas of Brentmere worden toegelaten.
  • U dient altijd vooraf toestemming te hebben van de directie voor het plaatsen van een nieuwe/jongere stacaravan.

Bij deze bedrijven kun je terecht voor luxe stacaravans;

  • www.sensationcaravans.nl / 0345-682283 of 0302-545043
  • www.borgersstacaravans.nl

Heb je interesse in de aankoop van een lege kavel? Stuur je gegevens, telefoonnummer en email adres op naar info@betuwestrand.nl en schrijf je via die manier in op de lijst met lege kavel aanvragen. Op het moment dat de lege kavels daadwerkelijk in de verkoop zijn nemen wij met je contact op voor het eventueel inplannen van een kennismakingsgesprek! Wil je alleen wat meer informatie? Neem dan contact met ons op via 0345-681503 of stuur ons een mail naar info@betuwestrand.nl

Verdere informatie

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. Elektra, € 0,80 per kWh betaalt u achteraf per factuur. 15m3 water zit bij de prijs in, hierna betaalt u € 4,20 per m3. Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij u aan gebruik te maken van Digitenne. 

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.