Menu

Lege kavels

Giethof

Ons nieuwste veld Giethof is klaar, en de eerste caravans zijn geplaatst!

Giethof biedt ruimte aan 12 kavels van circa 250 m2. Inmiddels zijn er 5 verhuurd wat betekend dat er nog 7 beschikbaar zijn! De huurprijs van de plaats is afhankelijk van de plekgrootte. 

Heb je interesse in een plekje op Giethof of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dat kan via 0345-681503 of info@betuwestrand.nl. Even binnenlopen in de receptie kan natuurlijk ook.

Een eigen vakantie plekje helemaal naar eigen wens indelen? Dat kan! Op deze kavels mag een eigen stacaravan geplaatst worden welke aan de volgende voorwaarden moet voldoen:

  • Stacaravans van buitenaf mogen maximaal 7 jaar oud zijn.
  • De maximale vloeroppervlakte van een stacaravan is 40 m2.
  • Uitsluitend Kunststof fabrieks stacaravans met een (punt) pannendak van het merk ABI, Willerby, Atlas of Brentmere worden toegelaten.
  • Er dient altijd vooraf toestemming gegeven te worden van de directie voor het plaatsen van een stacaravan.

Bij deze bedrijven kun je terecht voor luxe stacaravans;

  • www.sensationcaravans.nl / 0345-682283 of 0302-545043
  • www.wolfscaravans.nl

Verdere informatie

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. Elektra en waterverbruik wordt achteraf per factuur betaald. Een indicatieve prijs voor elektra is € 0,80 per kWh (deze prijs is afhankelijk van de prijswisseling op de energiemarkt). Er zit 15 m3 water bij de prijs in, hierna betaal je € 4,40 per m3.

 

Toelatingsbeleid

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten nodigen wij je graag eerst uit voor een kennismakingsgesprek en nemen we de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak in voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. Je kunt dit vergelijken met wie je zelf toelaat in je eigen huis.