Menu

Juli activiteiten

Geplaatst: 14-07-2019

  • Schuimparty 20 juli

 Het word steeds lekkerder weer en dat gaan wij vieren met de jaarlijkse schuimparty. Trek je leukste bikini of zwembroek aan en feest met ons mee!  Met leuke muziek en liters schuim heb je het gegarandeerd naar je zin. Op zaterdag 20 juli om 13:00 uur ben je welkom bij de kidsclub.

Ben je jonger dan 4 jaar neem dan gezellig je ouders mee.

 

  • Carnavals optocht 21 juli

Carnaval vieren we niet alleen in februari maar ook in de zomer! Zondag 21 juli beginnen we om 10:00 op het sportveld met het versieren van alle fietsen en gaan we praalwagens bouwen! Om 13:00 vertrekken we dan vanaf het sportveld en gaan we in polonaise over de camping. We eindigen bij de horeca voor een gezellige carnavalsmiddag! Alaaf!

 

  • Glans van de Schans 22 juli

 Op maandag 22 juli is het weer zo ver. De jaarlijkse battle om de snelste tijd naar de bel. Maak een originele boot, haal je opblaasflamingo uit de kast, trommel je vrienden en familie op en ga met glans van de schans.

Schrijf je snel in bij de receptie, want VOL = VOL!

Deelname is gratis en voor jong tot oud!

 

  • Highland Games 25 juli

 Sterk, sterker, STERKST! Ver gooien met enorme houten palen, rennen met melkbussen en zandzakken werpen. Klinkt dit als een makkie voor jou? Geef je dan op voor de Highland games en neem het op tegen de sterkte man van Nederland Wout Zijlstra. Je kunt je als groep met maximaal 6 personen opgeven. We beginnen met de jeugd op het sportveld vanaf 19:00 , daarna is het tijd voor de volwassenen om de strijd aan te gaan!

 

  • Summer Halloween 26 juli

 We vieren niet alleen carnaval in de zomer, maar ook Halloween! Griezelen over de camping en op jacht naar spoken! Vlakbij de crossbaan beginnen we met de spooktocht door het griezeldoolhof en lopen we rondom de camping. Durf jij het aan? Om 19:00 beginnen we met de jeugd tot 13 jaar. Vanaf 22:00, wanneer het al een beetje begint te schemeren, wordt het allemaal nog wat spannender en mag iedereen vanaf 13 jaar mee!