Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 16.30 u ’s middags

Landgoedfair Mariënwaerdt 2019

Geplaatst: 08-08-2019

De 25ste Landgoedfair op Heerlijkheid Mariënwaerdt: Kom genieten en feest mee!

Van 21 t/m 25 augustus aanstaande organiseert Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt de jaarlijkse Landgoedfair. Dit jaar wordt er groots uitgepakt; de 25ste editie belooft een waar feest te worden. De bijzondere entreeprijs van € 7,50 is alvast een cadeautje!

Zoals ieder jaar kunt u uitgebreid winkelen bij de verschillende stands; ook de standhouders pakken dit jaar extra uit met hun producten en speciale aanbiedingen. Zoals u van ons gewend bent, zijn er ook dit jaar meerdere stands, terrassen en foodtrucks waar u kunt genieten van heerlijk eten en drinken. Natuurlijk is er iedere dag weer een modeshow, waarin kleding en accessoires worden geshowd van de deelnemende standhouders.

Daarnaast kunt u -lekker vanaf een terras of aan de ring- kijken naar en meedoen met demonstraties, workshops, wedstrijden en diverse feestelijke activiteiten. Allen staan in het teken van het échte buitenleven. Maar bovenal blijft Heerlijkheid Mariënwaerdt doen waar ze groot in is; het delen van ‘klein’ geluk! Klik hier voor een korte sfeerimpressie.

 

Kamperen op het Betuwe Strand tijdens de Landgoedfair op Mariënwaerdt

Gaat u ook naar de Landgoedfair, dan kunt u bij het Betuwe Strand voor een mooie aanbieding komen kamperen. Wij beschikken over leuke kampeerplaatsen aan het water van 80 m2, maar ook ruime kampeerplaatsen van 100m2. Speciaal voor de kampeerders met honden hebben wij ook een kampeerveld waar uw huisdier is toegestaan.

Boek nu voor 21 t\m 25 augustus

Kampeerplaats 80m2 incl. 2 personen voor slechts €149,-

Kampeerplaats 100m2 incl. 2 personen voor slechts €169,-

 

Voor een boeking kunt u contact opnemen met onze receptie 0345-681503

 

Nieuws overzicht