Direct contact? Bel 0345 681503
Boek direct je vakantie

Nieuwsbrief september 2016

September 2016

De zon heeft zich deze zomer niet altijd van zijn beste kant laten zien, maar we hebben nog van een heerlijk zonnig naseizoen kunnen genieten. De zomer kon niet meer kapot wegens de vele activiteiten waar iedereen aan deel heeft kunnen nemen. We hopen dat u een onvergetelijk seizoen bij ons heeft meegemaakt; wij kijken in ieder geval terug op een geweldig jaar.

Ontwikkelingen voor het nieuwe seizoen:

Er zijn grootse plannen voor het uitbreiden van het spel- en recreatieaanbod. Zo wordt het speelhuis compleet nieuw ingericht voor de kinderen en zal er een aparte overdekte locatie worden ingericht waar tieners zich kunnen vermaken met games en spellen. Achter op het terrein zal gebouwd worden aan een fietscrossbaan waar kinderen met fietsen en skelters een parcours kunnen volgen zonder dat ze in aanraking kunnen komen met auto’s.

Weet u nog?

De Mud Run: wat een spektakel in de meivakantie! Jong en oud gingen klimmend en klauterend over de obstakels en rollend door de modder over de finish. Er is met veel plezier door iedereen deelgenomen.

De Openluchtbioscoop: Dit jaar voor de tweede keer op BetuweStrand neergestreken en wat was het ook dit jaar weer een groot succes waar iedereen nog lang over napraat met de film Bon Bini Holland.

Maar vergeet ook niet de Colorrun, de Schuimparty, de O.V.B./BetuweStrand feestdag, Te land, ter zee en in de lucht, de Wipe-outbaan, de Dropping, de Playbackshow en natuurlijk het dagje Walibi met de tieners!

 

2016 was het jaar van:

-      De opening van het vernieuwde terras.

-      Half september nog met 30 graden op het strand liggen.

-      Een extra lang kampeerseizoen in verband met het vroeg vallen van Pasen.

-      De eerste keren ‘live’ op Facebook. Iedereen kon zo direct meegenieten van de gebeurtenissen op BetuweStrand.

 

Prijsvraag:

Wij zijn erg benieuwd of u het antwoord weet op de volgende vraag: 

Hoe veel mensen hebben er bij ons op het strand gelegen tijdens de drukste zomerdag van afgelopen seizoen?

Stuur uw antwoord vóór 30 november op naar info@betuwestrand.nl en maak kans op een ritje achterop de Jetski tijdens in het nieuwe seizoen!

Wist u dat???

- Het aanbod van te koop staande caravans op onze website continu     up-to-date gehouden wordt? Zo ziet u dus meteen welke nieuwe caravans er bij zijn gekomen. www.betuwestrand.nl/verkoop

- Er deze zomer net zoveel dames als heren achter de balie van de receptie hebben gestaan?

- Wij al bijna 18.000 likes hebben op Facebook?

Fotowedstrijd: Bent u de trotste eigenaar van een supercoole, grappige of sportieve kampeerfoto van uw verblijf op onze camping? Stuur dan uw zelfgemaakte foto van afgelopen seizoen op naar info@betuwestrand.nl en wie weet worden uw foto- en timingkunsten beloond met een leuke prijs voor het nieuwe kampeerseizoen. De leukste foto’s zullen wij ook plaatsen op Facebook! Foto’s kunnen ingezonden worden tot 31 oktober.

Wij zijn erg blij met alle aanvragen van bestaande en nieuwe gasten voor een seizoenplaats. Vanwege de grote vraag hebben wij dit jaar al vroeg de reserveringsbevestigingen van 2017 verstuurd. Er zijn nog enkele mooie seizoenplaatsen beschikbaar. Mocht u nog geen plaats hebben geboekt maar wel interesse hebben, dan kunt u vrijblijvendeen optie plaatsen op uw favoriete kampeerplaats. Deze optie geldt voor 2 weken waarin u de uiteindelijke beslissing kunt nemen of u de optie definitief wilt maken. U kunt contact opnemen met Laura of Sietske en vragen welke plaatsen er nog beschikbaar zijn.

Zij vertellen het u graag!

Waterski-plezier:

Nog wat rondjes maken op de waterskibaan of nog een keer de Kicker en de Rails trotseren met het wakeboard? 

De waterskibaan is

08 & 09 oktober geopend.

Op die zaterdag en zondag kun je er terecht van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Kijkdagen

Op onderstaande data bent u van harte welkom om een kijkje te nemen op de camping, om een bezoek te brengen aan de receptie of om te klussen aan de caravan! 

Woensdagen

09.30 – 16.30 uur

Zaterdag 8 oktober

10.00 – 16.30 uur

Zondag 9 oktober

10.00 – 16.30 uur


Wij wensen u allemaal een hele goede en gezellige wintertijd toe!

Met sportieve groet,

 

Team BetuweStrand

Video's
Kom alvast in de vakantiestemming!
Video's
Fotoalbum
Wil je ook nog even nagenieten?
Bekijk ons fotoalbum
Nieuws
Lees hier het laatste nieuws over Camping Betuwestrand.
Nieuws overzicht