Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 16.30 u ’s middags

Even voorstellen!

Graag stellen wij onszelf even voor zodat je ons al een beetje kent voordat je naar ons toe komt!

Receptie en management

Op de receptie vind je John, Chantal, Jessica en Larissa. Tijdens het seizoen worden zij ondersteund door stagiaires die overal in bijspringen. Eigenaar Arris & Bedrijfsleider John zijn tevens vaak op het terrein te vinden om mee te sturen in de grote activiteiten, de voortgang van projecten in de gaten te houden en natuurlijk een praatje te maken met de campinggasten. ’s Avonds draaien zij afgewisseld de telefoondiensten. Zo is er dus altijd iemand aanwezig op het terrein wanneer zich calamiteiten voordoen.

Af en toe is de eigenaar van de camping Arris ook in de receptie te vinden en springt hij bij op de waterskibaan en als badmeester op het strandbad wanneer het erg druk is op de camping. Daarnaast schiet hij geregeld met zijn jetski over het water en is niet te beroerd om zo nu en dan een passagier mee te nemen.

Terrein

Fred zorgt voor het technische onderhoud op de camping. Hij is dus meestal te vinden bij de sanitairunits, de elektrakasten en de lantaarnpalen.

Voor onze timmerman Adrie is geen klus te groot. Hij pakt alle projecten op het terrein aan en maakt deze met de grootste precisie weer compleet of start zelf met ontwerpen.

De mooie groene uitstraling van de camping, het schone strand en de nette velden en paden hebben we vooral te danken aan Marek. Wanneer je hem tegenkomt, is de kans groot dat hij op de shovel rijdt of in de gator zit.

Waterskibaan

Joas, Bram en Rico zijn de grote krachten van de waterskibaan. Zij zorgen ervoor dat alle waterskiërs en wakeboarders met de juiste uitrusting aan de start verschijnen en leggen uit hoe de sport in elkaar steekt. Ze klimmen ook zo nu en dan de hoge mast in wanneer er een technisch mankement is.

Schoonmaak

Lien en Jannie zorgen ervoor dat alle huurcaravans, gezinschalets en trekkershutten er tip top verzorgd uitzien en dat niet te vergeten het receptiegebouw om door een ringetje te halen is. Daarnaast worden de sanitair units bijgehouden door het schoonmaakbedrijf GB dienstverlening.

Campingwinkel

In de campingwinkel hebben Gerrit en Jeannetta met hun team altijd een lekker broodje klaarliggen. Je kunt er terecht voor dagelijkse boodschappen en je hebt ruime keus als je bijvoorbeeld een zwembroek of bikini bent vergeten. Ze vinden het hartstikke gezellig als je een bakje koffie bij ze komt halen.