Menu

Seizoenplaats

(Voor) - seizoenplaats in Gelderland op een wel heel gezellige camping? Op BetuweStrand Recreatie kampeer je een heel seizoen op een eigen seizoenplaats wanneer jij dat wilt! 

Seizoenplaats op BetuweStrand Recreatie

Boek een seizoensplaats op BetuweStrand Recreatie want dat betekent genieten van een half jaar vakantie! Verblijf op een van de ruime seizoenplaatsen. Heerlijk een eigen plek op een prachtige, verzorgde camping waar er voor jong en oud op de camping van alles te beleven is. Ontdek bijvoorbeeld de Betuwe, één van de mooiste fietsgebieden van Nederland. Vooral als de bloesems en fruitboomgaarden in bloei staan is het een lust voor het oog. Maar de Betuwe heeft nog veel meer te bieden dan alleen bloesems en fruitbomen. Tijdens het fietsen in de Betuwe verken je de mooiste plekjes langs de rivieren en de historische bezienswaardigheden. Het zorgt voor een heerlijke vakantiedag!

Een seizoenplaats op een camping met een zwemplas en een onwijs gave waterskibaan

Kampeer je op een seizoenplaats? Dan is er niets lekkerder dan een frisse duik te nemen. Op de camping is er een zwemplas met gave glijbanen, diverse speelattributen en een uitdagende 550 meter lange waterskibaan aanwezig. Een heel seizoen vol plezier dus!

Kies voor een seizoenplaats met de leukste animatie

Kies je voor een seizoenplaats, dan ontmoet je zonder twijfel Otto, Izzy en Elle. In de vakantieperiodes staan zij te trappelen om een geweldige tijd te beleven met alle kinderen. Voor de tieners is er ook volop aanbod van toffe activiteiten. Het hele seizoen door worden er allerlei waanzinnige activiteiten georganiseerd. En is er even geen animatieprogramma, dan hoeven de kinderen zich niet te vervelen. Ze kunnen uren spelen op de vele speeltoestellen, het waterskiën onder de knie zien te krijgen of een balletje trappen op ons grote sportveld.

Neem contact op met BetuweStrand Recreatie

Seizoensplek voor stacaravan

Als jij het wel ziet zitten om je vrije tijd op de camping door te brengen is het een goed idee om een seizoensplaats of jaarplaats voor je caravan of stacaravan te reserveren. Goed nieuws voor de mensen die nog op zoek zijn naar een leuke camping om je eigen stacaravan neer te zetten, want wij hebben nog enkele lege kavels in de verhuur. Geniet van april tot en met september van een vakantie in je eigen stacaravan wanneer het jou uitkomt. Kom gezellig elk weekend of gewoon een aantal weken, het is aan jou!

Klik hier voor meer informatie over het huren van een lege kavel voor je eigen stacaravan

Kijkdagen 2024

Kom gezellig langs en ontdek het prachtige aanbod seizoenplaatsen voor een onvergetelijk kampeerseizoen op BetuweStrand Recreatie.

Natuurlijk hebben wij ook prachtige accommodaties in de verkoop zodat je het hele seizoen lekker kunt genieten in de Betuwe.

Agenda kijkdagen 2024

Januari: 14, 28 

Februari: 11, 25

Maart: 3,10,17, 24

Openingstijden 09:30 - 16:30 uur

Meer info? Neem contact met ons op!

Groot aanbod aan verkoopaccommodaties op BetuweStrand Recreatie

Benieuwd naar het aanbod van onze prachtige stacaravans voor een onvergetelijk seizoen in de Betuwe?

Bekijk ons verkoopaabod