Menu

Strandbad

Zon, zee, strand! Enkele ingrediënten voor een ideale vakantie of dagje uit. Hiervoor hoef je helemaal niet op vakantie over de grens. Bij BetuweStrand Recreatie kan je heerlijk ontspannen op onze camping met zandstrand in Nederland. Lekker zwemmen, zandkastelen bouwen, waterfun beleven of ontspannen met je bedje op het strand. En natuurlijk een hapje en drankje erbij uit onze horeca, direct aan het strandbad! Dat noemen wij vakantiegevoel. 

Wanneer wij open zijn?

Spectaculair waterpark

Houd jij van water, hoogte en van snelheid? Dan is ons waterpark met gave glijbanen echt iets voor jou!

Water, sport en spel!

Toffe glijbanen, duikplank, actie in het zand, chillen aan het zandstrand, en heel veel water activiteiten. Ontdek zelf al die waterfun bij BetuweStrand Recreatie.

Actie op het water

Voor de echte waaghals heeft BetuweStrand Recreatie Waterski, wakeboarden, een Funpark en nog veel meer!
Horeca

Horeca

Een uitgebreid diner of een lekkere snelle snack... Je bent hiervoor van harte welkom in ons restaurant of cafetaria. Mmm lekker!
Chillen

Chillen

Even lekker chillen, dat kan bij ons! Springen, glijden, relaxen aan het strand, een drankje aan de bar. Jong en oud hoeft zich geen moment te vervelen.
Glijbanenpark

Glijbanenpark

Uniek in de regio! Kinderen van alle leeftijden kunnen zich helemaal uitleven in het grote waterpark met vele waterattracties en -speeltoestellen.
Waterfun

Waterfun

Houd je van ontspanning of meer van actie en watersport? Bij ons op het park beleef je eindeloos veel waterplezier!
Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Wil jij je vriendjes een onvergetelijk feestje bezorgen? Wij verzorgen voor jou en je vriendjes en vriendinnetjes een superleuke dag die je niet snel zult vergeten.

Horeca aan het strandbad

Lekker in het zonnetje met de voeten in het zand of het water. De kinderen genieten van de vele waterfaciliteiten terwijl jij ligt te zonnen of ontspant met een boek. Een heerlijke koel drankje, een snelle hap of uitgebreide maaltijd mag dan natuurlijk niet ontbreken. De horeca van BetweStrand bevindt zicht direct aan het strandbad. Ideaal! 

Meer over onze horeca