Menu

Waterfun

Waterfun bij BetuweStrand Recreatie! De mogelijkheden op en aan het water zijn eindeloos. Jong en oud beleeft gegarandeerd een onvergetelijke stranddag!

Het hele seizoen door waterfun

Op BetuweStrand Recreatie verwennen wij onze gasten met heel veel waterplezier. Gedurende het hele seizoen kun je gebruikmaken van onze waterski- en wakeboardbaan, bestaande uit een skilijn en verschillende obstakels in het funpark of drie superleuke glijbanen en de duikplanken in ons strandbad. De waterski- en wakeboardbaan nodigt iedereen, zowel beginnende als gevorderde waterskiër en wakeboarder uit kennis te maken met deze watersport en een geweldige middag op het water te beleven.

Waterfun plezier

Naast onze vast aangeboden waterfunactiviteiten; de waterski- en wakeboardbaan, de glijbanen, en de duikplanken die het gehele seizoen geopend zijn bieden wij gedurende de warme zomer dagen extra spectaculaire wateractiviteiten aan.

Een van onze razend populaire waterfunactiviteit is toch wel het banaanvaren. Als echte snelheidsduivel het water over. Weet jij te blijven zitten? Of klim de drijvende saturnus op en bleef grote pret samen met je vrienden. Rots van kant tot kant en zie hoe ver jij het kan kantelen. 

Let op: er zijn geen vaste dagen waarop deze extra activiteiten worden aangeboden. Houd daarom onze officiele kanalen in de gaten en blijf op de hoogte! 

 

Waterfun Betuwestrand