Menu

Waterpark

Bij BetuweStrand Recreatie staat het beleven van eindeloos speel- en waterplezier centraal. Kinderen van alle leeftijden kunnen zich helemaal uitleven in het grote waterpark met vele waterattracties en -speeltoestellen. Lekker glijden van een van onze 3 spectaculaire glijbanen, het water inspringen vanaf de duikplanken of beleef klim en klauter plezier op onze saturnus gelegen in het water. 

Veelzijdig waterpark op BetuweStrand Recreatie

In het waterpark, dat naast de waterski- en wakeboardbaan is gesitueerd, vind je onze 3 unieke glijbanen

Van een gethematiseerde glijbaan in de vorm van een slang tot een golfglijbaan. Houd je wel van een beetje spanning? Kies dan voor onze vrije val glijbaan. Speciaal voor de echte waaghalzen!

Wil je meer weten?

Onze tarieven

Onze openingstijden

Neem contact op

Snake

Deze coole SNAKE glijbaan voor de hele familie is de nieuwste aanwinst van het Strandbad. Een groot favoriet voor jong en oud. Je kan lekker lang glijden van deze glijbaan want hij is maar liefst 81 meter lang!

Familieglijbaan

Samen met je vriend(inn)en naast elkaar naar beneden glijden, dat kan op de familie glijbaan. Wedstrijdje doen? 3.2.1..... wie is het snelste?

Kamikaze

Snelheid, spanning, vrije val. De kamikaze heeft het allemaal. Glijd vanaf een aantal meter hoogte naar beneden en maak een vrije val het water in. Durf jij als echte waaghals deze glijbaan af?