Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 20:00u 's avonds

Abi Campi (hond toegestaan)

Prijs: 3.950,-
Aantal slaapkamers: 2

Deze Abi Campi is 9 meter lang en 3 meter breed. De caravan ligt aan een heerlijk rustig laantje, in de buurt van een speeltuin en is gelegen op het gedeelte van het terrein waar honden zijn toegestaan. U kunt uw trouwe viervoeter dus gewoon meenemen.

De caravan beschikt over een gezellig woonkamer met een ruime hoekbank. Daarnaast heeft het een gezellige knusse eethoek. In de badkamer vindt u een toilet, een fonteintje en een douchecabine. De caravan heeft 2 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met een stapebeld.

 

Bij de verkoop is niet inbegrepen:

- Plantenbakken + planten                                                         

- Los gereedschap                                                                   

- Televisie                                                                   

- Slangenhaspel                                                

- Bartafel         

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. U betaalt voor deze plaats € 2.271,-. (Staangeld: €1.999,-. Toeristenbelasting:€ 120,-. Vastrecht elektra: € 45,-. Vastrecht water: € 37,-) en de hond €70,- Elektra, € 0,38 per kWh betaalt u achteraf per factuur. 15m3 water zit bij de prijs in, hierna betaalt u € 3,60 per m3. Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij u aan gebruik te maken van Digitenne. Voor een seizoen wifi betaalt u € 110,-.

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijkken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.

Wij zijn geopend van maandag t/m zondag van 09.30 uur tot 16.30 uur.

BetuweStrand Recreatie
www.betuwestrand.nl
info@betuwestrand.nl
0345 681 503  

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht