Menu

Abi Colorado de Luxe

Prijs: €29.500,-
Aantal slaapkamers: 2

Deze stacaravan is 11 meter lang en 3,6 meter breed. De caravan staat in een heel rustig laantje op het F-terrein. De caravan heeft een houten schuur. De caravan komt verder met o.a. een oven magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat, bestek, servies, pannen en glazen. Er zijn van 3 slaapkamers 2 gemaakt waardoor de slaapkamer met 2-persoonsbed extra groot is. De matras is nieuw. Er is een tweede slaapkamer aanwezig met een 1-persoonsbed. In de tuin staat een tuinset met 4 stoelen en een tafel. Ook zijn er 7 plastic stoelen aanwezig.

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. Elektra, € 0,80 per kWh betaalt u achteraf per factuur. 15m3 water zit bij de prijs in, hierna betaalt u € 4,20 per m3. Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij u aan gebruik te maken van Digitenne. Voor een seizoen wifi betaalt u € 110,-.

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.

Download brochure