Menu

Abi Colorado de Luxe

Aantal slaapkamers: 2

Wat een privacy! Deze stacaravan staat in een rustig doodlopend laantje vlakbij een speeltuintje omgeven door groen.

Deze eigenaar is zuinig geweest op de stacaravan en heeft deze netjes onderhouden. Nieuwe bekleding op de bank en nieuw vinyl op de vloer. Een nette inventaris is aanwezig met o.a. een oven magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat, bestek, servies, pannen en glazen.

Met zijn afmeting van 11 meter lang en 3,7 meter breedt is het ruimtelijk vertoeven. Er waren 3 slaapkamers aanwezig. de huidige eigenaar heeft er 2 van gemaakt, maar de 3e slaapkamer is simpel weer te realiseren door een wandje te plaatsen. (De originele deuren die toegang bieden tot de oorspronkelijke 3 slaapkamers zijn nog in originele staat).

1 slaapkamer heeft en comfortabel 2 persoonsbed met een nieuw matras. de 2e slaapkamer heeft 2 eenpersoons bedden.

Op de staanplaats staat een houten schuur, er ligt bestrating en onderhoudsvrij kunstgras. In de tuin staat een tuinset met 4 stoelen en een tafel. Ook zijn er 7 kunststof stoelen aanwezig.

Echt de moeite waard om een kijkje te nemen!

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. Elektra, € 0,80 per kWh betaalt u achteraf per factuur (dit is een indicatieve prijs, de definitieve prijs is afhankelijk van de huidige prijswisseling op de energiemarkt.). 15m3 water zit bij de prijs in, hierna betaalt u € 4,20 per m3. Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij u aan gebruik te maken van Digitenne. Voor een seizoen wifi betaalt u € 120,-.

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.

Download brochure