Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 16.30 u ’s middags

ABI Cotswold

Prijs: € 23.500,-
Aantal slaapkamers: 3

Deze leuke ABI Cotswold is 11,5 meter lang en 3,7 meter breed.

De stacaravan heeft een lekkere ruime woonkamer, met keuken en apart eetgedeelte. De keuken is voorzien van koelkast, een gaspit kookstel en een oven. Deze stacaravan heeft 3 slaapkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van een 2 persoons bed. Verder is er in de badkamer een douche, wasbak en toilet aanwezig.

Voor deze staanplek zijn wij opzoek naar zeer rustige mensen. Op deze staanplek zijn honden toegestaan.

Voor meer informatie over deze caravan download dan hier de brochure.

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. U betaalt voor deze plaats €2.737,- (€2.525- staangeld, €124,- toeristenbelasting, €48,- vastrecht elektra, €39,- vastrecht water.) Elektra €0,40 per kWh, betaalt u achteraf per factuur. 15m3 water zit bij de prijs in, hierna betaalt u €4,00 per m3.

Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij u aan gebruik te maken van Digitenne. Voor één seizoen Wifi betaalt u €110,-.

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland.

U kunt bovenstaande vergelijken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht