Menu

Abi Cotswold

Prijs: €25.000,-
Aantal slaapkamers: 3

Deze stacaravan met recentelijk nieuw aangelegde tuin kan binnenkort van jou zijn!

De caravan is van alle gemakken voorzien. U komt binnen in een heerlijk ruime voortent waar er lekker overdekt kan loungen in de loungeset. Wanneer u binnenkomt in de caravan loop u binnen in de keuken welke is voorzien van een koelkast, kookplaat met 4 set gaspit, oven en genoeg opberg ruimte.

In de woonkamer staat een lekkere grote bank en een aparte eethoek met hoekbank.

De caravan is voorzien van 3 slaapkamers welke allemaal zijn voorzien van 2 persoonsbedden. Genoeg ruimte dus voor een groter gezelschap.

In april 2023 is er een nieuwe geiser in de caravan geplaatst. En ook de tuin is recentelijk nieuw aangelegd. 

Kortom, deze caravan is instapklaar en helemaal ready voor nieuwe eigenaren.

Brochure

Onderaan deze pagina kan de brochure gedownload worden. In deze brochure vind je onder andere het staangeld van deze plek, foto's en wat er van de inventaris achter blijft bij de aankoop van deze caravan.  Staangeld Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. Download voor meer informatie over het staangeld van deze plek de brochure. Elektra en waterverbruik wordt achteraf per factuur betaald. Een indicatieve prijs voor elektra is € 0,80 per kWh (deze prijs is afhankelijk van de prijswisseling op de energiemarkt). Alle caravans op onze camping worden aangesloten op 10 ampere.  Er zit 15 m3 water bij de prijs in, hierna betaal je € 4,40 per m3. Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij aan gebruik te maken van Digitenne. Voor een seizoen wifi betaal je € 120,- dit kun je kopen in onze receptie.  

Toelatingsbeleid

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten nodigen wij je graag eerst uit voor een kennismakingsgesprek en nemen we de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak in voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. Je kunt bovenstaande vergelijken met wie je zelf toelaat in je eigen huis.  

Camping BetuweStrand

BetuweStrand is een 4,5-sterren camping in de prachtige Betuwe. BetuweStrand ligt in het dorp Beesd en heeft onder andere een supermarkt, bakker, slager, drogist en heerlijke restaurants. Maak eens een mooie wandeling of fietstocht door Landgoed Mariënwaerdt of langs de Appeldijk waar in het voorjaar de appelbomen in bloesem staan. Liever wat meer actie? BetuweStrand Recreatie beschikt over een waterskibaan waar, tegen betaling, gebruik van gemaakt kan worden. Wanneer je een caravan hebt op onze mooie camping mag er gratis gebruik gemaakt worden van ons heerlijke zwem,- en viswater. Zowel het animatieteam, onze vrijwilligersvereniging OVB en de camping zelf verzorgen leuke activiteiten voor kinderen en volwassenen. Kortom, een heerlijke vakantieplek in een prachtige omgeving. Wie wil dat nou niet?          

 

Download brochure