Menu

AMS Super

Verkocht
Aantal slaapkamers: 2

Deze zeer complete stacaravan is 10 meter lang en 3,65 meter breed. De caravan staat op het knusse E-terrein. De caravan heeft naast 2 ingangen een houten schuur in de kleur van de caravan. De caravan kom verder met heel veel extra's zoals een TV, het gehele interieur (bankstel, bedden keukeninventaris), De keuken is volledig ingericht. Denk hierbij aan een magnetron, Senseo-apparaat, waterkoker en 2 koel/vriescombinaties. Er zijn 2 slaapkamers met 5 slaapplekken. Eén slaapkamer bestaat uit een 2-persoons bed, slaapkamer twee heeft 3x een 1-persoonsbed. De caravan is voorzien van dubbele beglazing, een geiser uit 2018 en is in 2020 geheel opnieuw gestoffeerd.Er is diverse tuingereed- en schoonmaakgereedschap aanwezig.  De tuin is groot en ingericht met diverse tuinmeubilair, een partytent, een buitendouche met kraan en gootsteen, 4 opbergboxen, fietsen en tuinverlichting.Voor een volledige inventarislijst kunt u contact opnemen met de receptie via info@betuwestrand.nl

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. Voor meer informatie download hier de brochure. Elektra, € 0,80 per kWh betaalt u achteraf per factuur (dit indicatieve prijs, de definitieve prijs is afhankelijk van de huidige prijswisseling op de energiemarkt.). 15m3 water zit bij de prijs in, hierna betaalt u € 4,20 per m3. Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij u aan gebruik te maken van Digitenne. Voor een seizoen wifi betaalt u € 110,-.

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.

Download brochure