Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 16.30 u ’s middags

Atlas Abi (Hond toegestaan)

Prijs: €22.500,-
Aantal slaapkamers: 2

Deze mooie Atlas Abi uit 2001 is een goed onderhouden caravan van 11 meter lang en 3,7 meter breed . De staanplaats heeft maar liefst 241 m2. De caravan staat op een rustige plek op de camping met een grote speeltuin om de hoek en het sportveld op loopafstand is het voor jong en oud een leuke plaats, waar honden ook toegestaan zijn.

De caravan beschikt over 2 slaapkamers, een slaapkamer met een 2-persoonsbed en de andere met twee 1-persoonsbedden. In de badkamer vind u een douche en toilet. Verder heeft de caravan een mooie keuken en een ruime woonkamer met een zit- en eethoek.

In de tuin staat een aluminium overkapping en een schuurtje met buitenverichting. In het schuurtje staan kastjes voor extra opbergruimte.

Voor meer informatie kunt u hier de brochure downloaden.

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 16.30 uur.

BetuweStrand Recreatie

www.betuwestrand.nl

info@betuwestrand.nl

0345-681 503

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht