Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 16.30 u ’s middags

Atlas Chorus (hond toegestaan)

Prijs: €23.750,-
Aantal slaapkamers: 3

Deze Atlas is 11 meter lang en 3,65 meter breed en kom uit het jaar 2011. De caravan is gebouwd van aluminium, en beschikt over 3 2-persoons slaapkamers. Deze nette caravan beschikt over een ruime bijgehouden tuin. Ook staat de caravan op een rustig gedeelte van  de camping, waar honden ook toegestaan zijn.

De caravan beschikt verder over een geiser, wc, douche, schuurtje van ‘kunststof’ en een aanbouw. Er zijn geen gebreken of lekkages. De caravan is in goede staat en kan nogmaals op plaats verkocht worden na één jaar. Honden zijn toegestaan. De extra kosten hiervoor bedragen €70,- euro per jaar.

U kunt de brochure hier downloaden

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijkken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.30 uur tot 16.30 uur.

BetuweStrand Recreatie
www.betuwestrand.nl
info@betuwestrand.nl
0345 681 503

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht