Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 20:00u 's avonds

Atlas Dakota Super (vanaf 2020 zijn hier honden toegestaan)

Prijs: 7.250,-
Aantal slaapkamers: 2

Deze Atlas Dakota Super komt uit het jaar 2002 en is 10,5 meter lang en 3,60 meter breed. De caravan is ingedeeld met een ruime zithoek met open keuken en aparte eettafel. Er zijn twee slaapkamers aanwezig waarvan één slaapkamer met een 2-persoonsbed en één slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. De badkamer beschikt over een douchecabine en een wastafel. Het toilet is separaat.

In de tuin staat een houten schuurtje en als leuk detail een appelboompje. De caravan is volledig rookvrij en er zijn nooit huisdieren in geweest. De caravan staat op het hondenvrije gedeelte van het terrein.  

Bij de verkoop inbegrepen:
-       Party tent 3x3 meter                     
-       Radio + 2 boxen                                  
-       Grill                                                  
-       Bosch grasmaaier                                
-       Elektrische grastrimmer                    
-       Magnetron
-       Koelkast + vriesvak
-       Heren fiets
-       Senseo apparaat
-       Pedaalemmer
-       Bestek + borden  

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. U betaalt voor deze plaats €2.130,- (€1.928,- staangeld, €120,- toeristenbelasting, €45,- vastrecht elektra, €37,- vastrecht water). Elektra, €0,38 per kWh, betaalt u achteraf per factuur. 15m3 water zit bij de prijs in, hierna betaalt u €3,60 per m3. Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij u aan gebruik te maken van Digitenne. Voor een seizoen Wifi betaalt u €110,-.

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.

Wij zijn geopend van maandag t/m zondag van 09.30 uur tot 16.30 uur.

BetuweStrand Recreatie
www.betuwestrand.nl
info@betuwestrand.nl
0345 681 503
www.betuwestrand.nl

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht