Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 20:00u 's avonds

Atlas Everglade Super

Prijs: €7.250,-

Deze goed onderhouden Atlas Everglade Super komt uit 1999. De stacaravan is 10,60 meter lang en 3,60 meter breed. De caravan beschikt over een zeer ruime woonkamer en een grote woonkeuken. Er zijn twee slaapkamers. In een van de slaapkamers staat een stapelbed, hier kunnen 3 personen slapen. In de andere slaapkamer staat een tweepersoonsbed, in deze kamer zijn 4 inbouwkasten. De badkamer heeft een douchecabine, toilet en wastafel.

De ruime plaats is netjes bijgehouden met een betegeld terras met verschillende paden. Er is een houten schuur aanwezig. En er is een eigen parkeermogelijkheid op de plaats aanwezig.

Wat is er bij de verkoop inbegrepen:
- Ventilator
- Luxaflex
- Originel gordijnen
- Zibro kachel
- TV
- DVD speler
- Radio
- Magnetron
- Glaswerk
- Stofzuiger
- Strijkplank + strijkijzer
- Koffiezetapparaat
- Waterkoker
- Tuingereedschap
- 2e koelkast
- Tent
- Tuinstel (tafel + 6 stoelen)
- Electrische heggenschaar
- Hand heggenschaar
- Stapelbed (nieuw 2018)
- tweepersoonsbed (nieuw 2017)

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. U betaalt voor deze plaats €2.725,- (€2.523,- staangeld, €120,- toeristenbelasting, €45,- vastrecht elektra, €37,- vastrecht water.) Elektra €0,38 per kWh, betaalt u achteraf per factuur. 15m3 water zit bij de prijs in, hierna betaalt u €3,60 per m3. Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij u aan gebruik te maken van Digitenne. Voor één seizoen Wifi betaalt u €110,-.

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.

Wij zijn geopend van maandag t/m donderdag van 9.30 uur tot 16.30 uur.

BetuweStrand Recreatie

www.betuwestrand.nl

info@betuwestrand.nl

0345-681 503

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht