Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 20:00u 's avonds

Atlas Everglade (vanaf 2020 zijn hier honden toegestaan)

Prijs: 14.950,-
Aantal slaapkamers: 3

Deze Atlas is 11 meter lang en 3 meter 60 breed, en beschikt over 3 slaapkamers. De caravan is goed onderhouden.

In de woonkamer bevind zich een ruime hoekbank met daarnaast nog een eetgedeelte.
De caravan beschikt over 3 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed, 2 slaapkamers met 2 éénpersoonsbedden. Er bevinden zich 2 wcs en een douche en een wastafel.

Er bevind zich in deze caravan ook een ruime keuken. Verder is er ook een koelkast aanwezig,

Op de standplaats vindt u een schuurtje en verder heeft deze standplaats een ruim gazon.

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. U betaalt voor deze plaats €2.870,- (€2.668,- staangeld, €120,- toeristenbelasting, €45,- vastrecht elektra, €37,- vastrecht water). Elektra, €0,38 per kWh, betaalt u achteraf per factuur. 15m3 water zit bij de prijs in, hierna betaalt u €3,60 per m3. Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij u aan gebruik te maken van Digitenne. Voor een seizoen Wifi betaalt u €110,-.

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.

Wij zijn geopend van maandag t/m zondag van 09.30 uur tot 16.30 uur.

BetuweStrand Recreatie
www.betuwestrand.nl
info@betuwestrand.nl
0345 681 503
www.betuwestrand.nl

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht