Menu

Atlas Mirage Super

Prijs: €16.500
Aantal slaapkamers: 2

Een nette onderhouden caravan!

Deze stacaravan staat op een leuke plaats, vlakbij de kleine speeltuin.

Met zijn afmetingen van 9 meter lang en 3,9 meter breed is deze caravan zeer geschikt voor een klein gezin of leuk stel! De caravan beschikt namelijk over twee ruime slaapkamers. In slaapkamer één staat een lekkere grote boxspring en in slaapkamer twee staan twee losse bedden.

Qua inventaris wordt de stacaravan opgeleverd met een ingerichte keuken met o.a. bestek, servies, pannen en kookgerei. Ook zijn de stofzuiger, parasol en het tuinset met kussen inbegrepen.

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. Elektra, € 0,80 per kWh betaalt u achteraf per factuur (dit indicatieve prijs, de definitieve prijs is afhankelijk van de huidige prijswisseling op de energiemarkt.). 15m3 water zit bij de prijs in, hierna betaalt u € 4,20 per m3. Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij u aan gebruik te maken van Digitenne. Voor een seizoen wifi betaalt u € 110,-.

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.