Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 16.30 u ’s middags

Atlas Moonstone (hond toegestaan)

Prijs: €29.950,-
Aantal slaapkamers: 3

Deze Atlas Moonstone komt uit het jaar 2012 en is een goed onderhouden caravan gelegen op een rustig gedeelte op de camping met een perceeloppervlakte van 250m2. De Atlas is 10,70 meter lang en 3,70 meter breed. De caravan staat op een mooie ruime kavel op het gedeelte waar honden zijn toegestaan.

De caravan beschikt over drie slaapkamers. Eén slaapkamer met een tweepersoonsbed, één slaapkamer met twee éénpersoonsbedden en één slaapkamer met een ledikantje waar ruimte is voor twee éénpersoonsbedden of een tweepersoonsbed. Daarnaast bevindt zich in de caravan een geiser, twee toiletten, douche en een kunststof schuurtje.  

U kunt de brochure hier downloaden

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 16.30 uur.  

BetuweStrand Recreatie

www.betuwestrand.nl

info@betuwestrand.nl

0345-681 503

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht