Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 20:00u 's avonds

Atlas Moonstone Super

Verkocht
Prijs: 18.500,-
Aantal slaapkamers: 3

Deze Atlas Moonstone Super van 11 meter bij 3,70 meter staat in een gezellig straatje op een plaats in de buurt van het water. De caravan is gezellig ingericht en is instapklaar. De caravan beschikt over 3 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en twee slaapkamers met 2 éénpersoonsbedden. In de sfeervolle badkamer vindt u een douche, wastafel en toilet.

De caravan heeft een lekker zonnige tuin met veel gras met een partytent en een schuurtje.

Alles in en om de caravan is inbegrepen bij de verkoop, zoals het servies, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, grote parasal van 4x4, grote tuintafel met 8 stoelen en kussens, loungeset, openhaard tafel, de koelkast, vriezer en wasmachine & droger.

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. U betaalt voor deze plaats €2.725,- (€2.523,- staangeld, €120,- toeristenbelasting, €45,- vastrecht elektra, €37,- vastrecht water) Elektra €0,38 per kWh, betaalt u achteraf per factuur. 15m3 water zit bij de prijs in, hierna betaalt u €3,60 per m3. Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij u aan gebruik te maken van Digitenne. Voor één seizoen Wifi betaalt u €110,-. In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland.

U kunt bovenstaande vergelijken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.

Wij zijn geopend van maandag t/m zondag van 09.30 uur tot 16.30 uur.

BetuweStrand Recreatie
www.betuwestrand.nl
info@betuwestrand.nl
0345-681 503

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht