Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 20:00u 's avonds

Atlas Nevada Super (hond toegestaan)

Prijs: 13.950,-
Aantal slaapkamers: 2

Deze Atlas Nevada Super staat op een plaats waar honden zijn toegestaan op de camping. De caravan  is 10,5 meter lang en 3,65 meter breed. De caravan staat op een mooie ruime kavel. De plaats is voorzien van kunstgras. Er is een schuur aanwezig, hierin staat een wasmachine en een grote koelkast.

De woonkamer is gezellig ingericht met een ruime hoekbank. De woonkamer is voorzien van een airconditioner. Er is een rondzit als eethoek.  De keuken is voorzien van een gasfornuis waarin twee ovens aanwezig zijn, verder is er een koelkast en een magnetron.

De caravan beschikt over 2 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden.

In de badkamer zijn een douche, wastafel en toilet te vinden. Er is nog een apart toilet.

 Bij de verkoop is inbegrepen:

- Tuinstel + 6 stoelen                          
- Wasmachine                           
- grote koelkast
- Partytent                                                         
- 2 TV’s
- Pannen                                             
- Bestek                                  
- Magnetron
- IJskast                                             
- Glazen                                  
- Borden
- Beeldjes                                           
- Lampen                                 
- Stofzuiger

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. U betaalt voor deze plaats €2.600,- (€2.328,- staangeld, €120,- toeristenbelasting, €45,- vastrecht elektra, €37,- vastrecht water, €70,- hond.) Elektra €0,38 per kWh, betaalt u achteraf per factuur. 15m3 water zit bij de prijs in, hierna betaalt u €3,60 per m3. Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij u aan gebruik te maken van Digitenne. Voor één seizoen Wifi betaalt u €110,-.

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.

Wij zijn geopend van maandag t/m zondag van 09.30 uur tot 16.30 uur.

BetuweStrand Recreatie
www.betuwestrand.nl
info@betuwestrand.nl
0345-681 503

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht