Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 20:00u 's avonds

Atlas Neveda Super (vanaf 2020 honden toegestaan)

Verkocht
Prijs: €10.950,-
Aantal slaapkamers: 2

Deze Atlas Neveda Super ligt achter het voetbalveld en vlakbij een grote speeltuin. De caravan komt uit 2004 en is 11 meter lang en 3,65 meter breed. De caravan beschikt over 2 slaapkamers, beide uitgerust met een tweepersoonsbed. In de caravan bevinden zich twee toiletten: één in de badkamer en een separaat toilet. Er is een grote en kleine rond-zit in de caravan en een mooie keuken. Ook is er in de tuin een schuurtje aanwezig. Hierin staan een wasmachine en een droger. Ook staat er nog een grote koelkast en een vriezer. Deze plaats beschikt ook nog over een parkeerplaats aan de caravan.

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. U betaalt voor deze plaats €2.391,- (€2.119,- staangeld, €120,- toeristenbelasting, €45,- vastrecht elektra, €37,- vastrecht water,  €70,- hond jaarplaats.) Elektra €0,38 per kWh, betaalt u achteraf per factuur. 15m3 water zit bij de prijs in, hierna betaalt u €3,60 per m3. Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij u aan gebruik te maken van Digitenne. Voor één seizoen Wifi betaalt u €110,-.

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis. Wij zijn geopend van maandag t/m zondag van 09.30 uur tot 16.30 uur.

BetuweStrand Recreatie

www.betuwestrand.nl

info@betuwestrand.nl

0345-681 503

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht