Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 20:00u 's avonds

Atlas Sahara

Prijs: 7.800,-

Deze zeer goed onderhouden Atlas Sahara stacaravan is 9 meter lang en 3,75 meter breed. U komt binnen in de hal waar vanuit u alle ruimtes kunt bereiken. De ruime woonkamer is voorzien van een grote bank met daarbij een salontafel. Verder is er ook een eettafel die omringt is met een bank waar u lekker kunt dineren. Dit diner kunt u bereiden in de ruime keuken welke is voorzien van een 4-pitsgasstel, koelkast en een magnetron. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en wc. Er zijn twee slaapkamers aanwezig waarvan 1 slaapkamer met een éénpersoonsbed en een "master bedroom" met een tweepersoonsbed. Uw auto kunt u parkeren op uw eigen standplaats. De standplaats heeft een ruim terras en een mooi schuurtje waarin u uw tuinspullen in op kunt bergen.

Bij de verkoop is de volgende inventaris inbegrepen:
- TV
- Keukeninventaris
- Nespresso
- Koffiezetapparaat
- Waterkoker
- Pannenset
- Tuingereedschap
- Bladblazer
- Elektrische heggenschaar
- Elektrische Grasmaaier
- Zwembad
- Gardena tuinslang
- Keller ijzeren tuinstel
- Lounge set
- 2 koelkaster met vriezer
- Luxe parasol
- Grote planten bakken

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basi van grootte en ligging op ons terrein. U betaalt voor deze plaats € 2.434,- (€2.232,- staangeld, €120,- toeristenbelasting, €45,- vastrecht elektra, €37,- vastrecht water.) Elektra €0,38 per kWh, betaalt u achteraf per factuur. 15m3 water zit bij de prijs in, hierna betaalt u €3,60 per m3. Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij u aan gebruik te maken van Digitenne. Voor één seizoen Wifi Betaalt u €110,-.

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nogigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen enkijken we of er een werderzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is , wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.

Wij zijn geopend van maandag t/m zondag van 09.30 uur tot 16.30 uur.

BetuweStrand Recreatie
www.betuwestrand.nl
info@betuwestrand.nl
0345-681503

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht