Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 20:00u 's avonds

Atlas Status Super (vanaf 2020 zijn hier honden toegestaan)

Prijs: 7.950,-
Aantal slaapkamers: 2

Deze mooie Atlas Status Super komt uit 2000. De stacaravan is 12 meter lang en 3,5 meter breed.
De caravan beschikt over een ruime woonkamer met een grote hoekbank, een losse hoekbank en één knusse eethoek met keuken.
De caravan is voorzien van twee slaapkamers waarvan één slaapkamer met twee eenpersoons bedden en een slaapkamer met een tweepersoonsbed. De badkamer heeft een wasbak, een douche en een toilet.

Inbegrepen bij de verkoop:
- Stereo
- Magnetron
- Pannen
- Bestek
- Service
- Glazen
- Kopjes
- Klapgrill
- Waterkoker
- Senseo
- Extra kachel
- Wasmachine
- Droogmolen
- Partytent 2x
- Tuinstel 2x
- Heren fiets
- Tuin gereedschap
- Tuin kast
- Buitenkachel
- Nieuwe gordijnen
- Nieuwe Vloerbedekking
- Lampen
- Koffiezetapparaat
- Ventilator
- Stofzuiger
- Strijkplank
- Strijkbout

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. U betaalt voor deze plaats € 2.530,-. (Staangeld: €2.328,-. Toeristenbelasting:€ 120,-. Vastrecht elektra: € 45,-. Vastrecht water: € 37,-) Elektra, € 0,38 per kWh betaalt u achteraf per factuur. 15m3 water zit bij de prijs in, hierna betaalt u € 3,60 per m3. Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij u aan gebruik te maken van Digitenne. Voor een seizoen wifi betaalt u € 110,-.

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijkken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.

Wij zijn geopend van maandag t/m zondag van 09.30 uur tot 16.30 uur.

BetuweStrand Recreatie
www.betuwestrand.nl
info@betuwestrand.nl
0345 681 503

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht