Menu

Atlas Tempo

Prijs: €16.000,-
Aantal slaapkamers: 3

Deze leuke caravan staat op een gewilde plek aan het sportveld. Op dit veld worden veel activiteiten georganiseerd en is veel bedrijvigheid van vooral kinderen. De caravan staat centraal gelegen op onze camping nabij de speeltuin en campingwinkel.

De caravan is 9 meter lang bij 3,60 meter breed en heeft 3 slaapkamers waardoor er voor 6 personen slaapplaatsen zijn. 

Je komt binnen door de brede deur en staat direct in de woonkamer die in het midden van de caravan zit. Links vind je de keuken met daarachter de derde slaapkamer. Rechts van de woonkamer zitten nog twee slaapkamers, de badkamer en een los toilet. Op alle ramen in de caravan zitten automatische horren en raam verduistering.

Bij de verkoop zit onder andere inbegrepen een wasmachine, diverse tuin gereedschap, regenton, koelkast, diverse keuken inventaris en een twee persoons & 1 persoonsbed. 

Op de plek zit aansluiting voor een schuurtje. 

Staangeld

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. Download voor meer informatie hierover de brochure.

Elektra en waterverbruik wordt achteraf per factuur betaald. Een indicatieve prijs voor elektra is € 0,80 per kWh (deze prijs is afhankelijk van de prijswisseling op de energiemarkt). Er zit 15 m3 water bij de prijs in, hierna betaal je € 4,40 per m3.

Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij aan gebruik te maken van Digitenne.

Voor een seizoen wifi betaal je € 120,-.

Toelatingsbeleid

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten nodigen wij je graag eerst uit voor een kennismakingsgesprek en nemen we de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak in voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland.

Je kunt bovenstaande vergelijken met wie je zelf toelaat in je eigen huis.

Camping BetuweStrand

BetuweStrand is een 4,5-sterren camping in de prachtige Betuwe. BetuweStrand ligt in het dorp Beesd en heeft onder andere een supermarkt, bakker, slager, drogist en heerlijke restaurants. Maak eens een mooie wandeling of fietstocht door Landgoed Mariënwaerdt of langs de Appeldijk waar in het voorjaar de appelbomen in bloesem staan. Liever wat meer actie? BetuweStrand Recreatie beschikt over een waterskibaan waar, tegen betaling, gebruik van gemaakt kan worden. Wanneer je een caravan hebt op onze mooie camping mag er gratis gebruik gemaakt worden van ons heerlijke zwem,- en viswater. Zowel het animatieteam, onze vrijwilligersvereniging OVB en de camping zelf verzorgen leuke activiteiten voor kinderen en volwassenen. Kortom, een heerlijke vakantieplek in een prachtige omgeving. Wie wil dat nou niet?

Download brochure