Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 16.30 u ’s middags

BetuweStrand Kavel FR10 (hond toegestaan)

Prijs: € 2.803,-

Wil je zelf een stacaravan plaatsen op een vrije Kavel?

Deze lege kavel heeft een perceeloppervlakte van 268m2. Honden zijn toegestaan op dit gedeelte van de camping.

Er zijn wel een aantal regels waar je je aan moet houden wanneer je zelf een caravan wilt plaatsen.

  • Je dient altijd vooraf toestemming te hebben van de directie voor het plaatsen van een nieuwe/jongere stacaravan.
  • Stacaravans van buitenaf mogen maximaal 7 jaar oud zijn.
  • De maximale vloeroppervlakkte van een stacaravan is 40m2.
  • Uitsluitend alumumium stacaravans worden toegelaten.

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. U betaalt voor deze plaats € 2.803,- dit is inclusief €122,- toeristenbelasting, € 45,- vastrecht elektra en € 37,- vastrecht water. De kosten voor een hond zijn € 70,- per seizoen.

Elektra, € 0,38 per kWh betaalt u achteraf per factuur. 15m3 water zit bij de prijs in, hierna betaalt u € 3,80 per m3. Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij u aan gebruik te maken van Digitenne. Voor een seizoen wifi betaalt u € 110,-.

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht