Menu

BK Bluebird

Verkocht
Aantal slaapkamers: 3

Deze stacaravan is 11 meter lang en 3,7 meter breed. De caravan staat in een rustig laantje op het E-terrein. De caravan heeft een houten schuur. De caravan komt verder met heel veel extra's. Er zijn 3 slaapkamers aanwezig waarvan 2 met een 2-persoonsbed. Dekbedden, kussens en elektrische dekens zijn inbegrepen. De keuken is volledig ingericht en hierbij komt servies, pannen, glazen, een Senseo, een Airfryer en nog veel meer. Ook zijn er 2 koelkasten en vriezers aanwezig. In de tuin staat een loungeset met kussens en een ligbed met kussen en bijzettafel. Er is een parasol met voet. Ook staat er in de tuin een mooi zwembad met pomp en filter.  Er is nog veel meer aanwezig in en bij deze stacaravan.

Voor de gehele inventarislijst kunt u contact opnemen met Betuwestrand via info@betuwestrand.nl

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. Voor meer informatie download hier de brochure. Elektra, € 0,80 per kWh betaalt u achteraf per factuur. 15m3 water zit bij de prijs in, hierna betaalt u € 4,20 per m3. Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij u aan gebruik te maken van Digitenne. Voor een seizoen wifi betaalt u € 110,-.

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.

Download brochure