Menu

BK Bluebird Seville

Verkocht
Prijs: €27.500,00
Aantal slaapkamers: 2

Deze ruime stacaravan is 11,00 meter lang en 3,7 meter breed. De caravan staat op het gezellige F-terrein naast een speeltuin. Ideaal wanneer u kleine kinderen heeft. Er staat een houten schuur in de tuin. De caravan kom verder met heel veel extra's zoals een mooi bankstel, gordijnen en vitrage, bestek, pannen en 2 koelkasten waarvan 1 met vriezer. De caravan beschikt over 2 slaapkamer met een 2-persoonsbed en twee 1-persoonsbedden. De grote slaapkamer heeft een apart toilet. Een tweede toilet met douche is aanwezig. De tuin is ingericht met een loungeset van steigerhout en een tafel met stoelen van steigerhout en een overkapping.

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. Voor meer informatie download hier de brochure. Elektra, € 0,80 per kWh betaalt u achteraf per factuur (dit indicatieve prijs, de definitieve prijs is afhankelijk van de huidige prijswisseling op de energiemarkt.). 15m3 water zit bij de prijs in, hierna betaalt u € 4,20 per m3. Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij u aan gebruik te maken van Digitenne. Voor een seizoen wifi betaalt u € 110,-.

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.

Download brochure