Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 16.30 u ’s middags

Brentmere Kadet

Prijs: €4.500,-
Aantal slaapkamers: 2

Deze stijlvol ingerichte en goed onderhouden Brentmere Kadet uit 1996 ligt op een centraal punt op de camping.

De caravan is 9 meter lang en 3 meter breed. De caravan is geheel voorzien van laminaat. De woonkamer is voorzien van een lounge/slaapbank en een losse tafel met losse eetkamerstoelen. Er zijn twee slaapkamers aanwezig. Eén slaapkamer heeft een stapelbed en één slaapkamer heeft een tweepersoons boxspring. De kamers zijn voorzien van hor/verduistergordijnen. De badkamer heeft een inloopdouche met spotjes, een toilet en een wastafel.

De tuin is een plezier om te vertoeven. De plek is volledig omheind met een heg of hekwerk. Er is een eigen parkeerplaats op de plek. Laat je verrassen met alle extra’s welke deze caravan je bied.

Voor meer informatie kunt u hier de brochure downloaden.

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 16.30 uur.  

BetuweStrand Recreatie
www.betuwestrand.nl
info@betuwestrand.nl
0345-681 503

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht