Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 16.30 u ’s middags

Brentmere Kadet Serville (showmodel)

Verkocht
Prijs: Verkocht
Aantal slaapkamers: 3

Deze luxe Brentmere Kadet Serville staat als showmodel op onze camping. Deze caravan is uit 2011 en is altijd keurig onderhouden. De BK Serville is 11 meter lang en 3.6 meter breed. De caravan heeft een stijlvolle woonkamer met twee banken en een eettafel. De keuken is aansluitend aan de woonkamer. De caravan heeft 3 slaapkamers. De badkamer heeft een douche en een spoelbak. Het toilet is apart van de douche. Verder heeft caravan dubbelglas en een pannendak.

De verkoopprijs is incl. het plaatsen en stellen van de stacaravan en 6 maanden garantie op de caravan.

Inruil tour of stacaravan mogelijk.

Exclusief aansluitkosten van €350,-  

Wanneer je interesse hebt in deze BK Serville dan kan je zelf een plaats uitkiezen op onze camping. We hebben meerdere lege plaatsen vrij. 

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. 

Elektra €0,38 per kWh, betaalt u achteraf per factuur. 15m3 water zit bij de prijs in, hierna betaalt u €3,60 per m3. Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij u aan gebruik te maken van Digitenne. Voor één seizoen Wifi betaalt u €110,-.

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht