Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 20:00u 's avonds

Dalesman

Prijs: 5000,-
Aantal slaapkamers: 3

Deze Dalesman van 10,6 meter bij 3,6 meter staat in de buurt van onze campingwinkel en de grote speeltuin. De caravan beschikt over een heerlijke zonnige en onderhoudsvriendelijke tuin.

De indeling van de caravan is als volgt: een ruim zitgedeelte met aparte eethoek met houten tafel en houten stoelen. De knusse keuken is voorzien van een 4-pits gasstel en een magnetron. De caravan telt 3 slaapkamers, waarvan één slaapkamer met een tweepersoonsbed en 2 slaapkamers met een 1-persoonsbed en genoeg opbergruimte. Er is een badkamer met douche en fonteintje en een separaat toilet.

 

Inbegrepen bij de verkoop:

- Bedden en matrassen            
- Extra bed onder de bank      
- Pannen
- Serviesgoed                         
- Bestek en kookgerei             
- Tafel model koelkast met vries
- Rolgordijnen                         
- Lampen                                 
- Stofzuiger
- Oven                                    
- Koffiezetapparaat               
- Eettafel met 4 stoelen
- 3 x 4 meter paviljoentent met (hor) doeken                         
- Camping wasmachine
- Kunststof schuur                  
- Tuinstel met stoelen             
- Kussenbak

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. U betaalt voor deze plaats € 2.130,-. (Staangeld: €1.928,-. Toeristenbelasting:€ 120,-. Vastrecht elektra: € 45,-. Vastrecht water: € 37,-) Elektra, € 0,38 per kWh betaalt u achteraf per factuur. 15m3 water zit bij de prijs in, hierna betaalt u € 3,60 per m3. Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij u aan gebruik te maken van Digitenne. Voor een seizoen wifi betaalt u € 110,-.

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijkken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.

Wij zijn geopend van maandag t/m zondag van 09.30 uur tot 16.30 uur.

BetuweStrand Recreatie
www.betuwestrand.nl
info@betuwestrand.nl
0345 681 503

 

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht