Menu

Delta Saffron Super

Prijs: € 39.950,-
Aantal slaapkamers: 3

Deze Delta Saffron super 2023 is uitgevoerd met pannendak, dubbel glas, centrale verwarming en 3 slaapkamers. In de woonkamer staat een grote hoekbank, tv-meubel en een eethoek met eettafel en twee tweepersoons zitbanken. De keuken is voorzien van een ingebouwde koel-vries combinatie, vier-pits kooktoestel met oven & grill, kraan met spoelbak en kastruimte.

De slaapkamers zijn als volgt ingedeeld: In slaapkamer 1 staat een tweepersoonsbed, een spiegel en een kledingkast. In slaapkamer 2 & 3 staan beiden twee éénpersoonsbedden, een spiegel en een kledingkast. De badkamer is voorzien van een douche in cabine, wastafel en een toilet.

Deze caravan staat niet op een kavel, maar kan wel op een kavel geplaatst worden. Bij deze caravan is inruil mogelijk.

Staangeld

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. Download voor meer informatie over het staangeld van deze plek de brochure.

Elektra en waterverbruik wordt achteraf per factuur betaald. Een indicatieve prijs voor elektra is € 0,80 per kWh (deze prijs is afhankelijk van de prijswisseling op de energiemarkt). Alle caravans op onze camping worden aangesloten op 10 ampere.  Er zit 15 m3 water bij de prijs in, hierna betaal je € 4,40 per m3.

Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij aan gebruik te maken van Digitenne.

Voor een seizoen wifi betaal je € 120,- dit kun je kopen in onze receptie.

Toelatingsbeleid

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten nodigen wij je graag eerst uit voor een kennismakingsgesprek en nemen we de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak in voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland.

Je kunt bovenstaande vergelijken met wie je zelf toelaat in je eigen huis.

Camping BetuweStrand

BetuweStrand is een 4,5-sterren camping in de prachtige Betuwe. BetuweStrand ligt in het dorp Beesd en heeft onder andere een supermarkt, bakker, slager, drogist en heerlijke restaurants. Maak eens een mooie wandeling of fietstocht door Landgoed Mariënwaerdt of langs de Appeldijk waar in het voorjaar de appelbomen in bloesem staan. Liever wat meer actie? BetuweStrand Recreatie beschikt over een waterskibaan waar, tegen betaling, gebruik van gemaakt kan worden. Wanneer je een caravan hebt op onze mooie camping mag er gratis gebruik gemaakt worden van ons heerlijke zwem,- en viswater. Zowel het animatieteam, onze vrijwilligersvereniging OVB en de camping zelf verzorgen leuke activiteiten voor kinderen en volwassenen. Kortom, een heerlijke vakantieplek in een prachtige omgeving. Wie wil dat nou niet?

 

Download brochure