Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 16.30 u ’s middags

Jubilee

Prijs: € 21.490,-

Deze goed onderhouden Jubilee (2007) staat op een rustige plek op de camping en heeft een perceeloppervlakte van 175m2. De stacaravan staat dicht bij het voetbalveld, een speeltuin en de campingwinkel.

De Jubilee is 11,40 meter lang en 3,70 meter breed. De stacaravan heeft een gezellig woonkamer met een mooie ruime hoekbank. De eethoek heeft ook een ruime hoekbank. De keuken heeft een gaskookplaat met een dubbele oven en een koelkast. Er zijn 2 slaapkamers en er is een badkamer met douche, toilet en wastafel.
Als extra heeft de stacaravan een aanbouw van Tournesol.

Verder heeft deze staplaats een mooi aangelegde onderhoudsvrije tuin met een ruim terras.

Voor meer informatie kunt u hier de  brochure downloaden

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.

 

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht