Menu

Abi Vista

Verkocht
Aantal slaapkamers: 3+

Deze mooie stacaravan is 11,00 meter lang en 3,10 meter breed, is voorzien van dubbele beglazing, isolatie en heeft een perceeloppervlakte van minimaal 250 m2. De caravan staat op het groene G-terrein. De caravan heeft een nieuwe, houten schuur en komt verder met heel veel extra's zoals diverse keukenapparatuur zoals een oven, gaskookplaat en koelvriescombi.

De caravan heeft een ruime woonkamer met eethoek en hoekbank met uitklapbed waardoor er 8 slaapplaatsen gerealiseerd kunnen worden. Daarnaast beschikt de caravan over drie slaapkamers. De badkamer is luxe en modern en is voorzien van een nieuwe wastafel, een toilet en een nieuwe thermostaatkraan.Ook is er een tweede toilet aanwezig. De kavel is in 2021 nieuw aangelegd en voorzien van een groot terras, gazon en rondom de caravan ligt worteldoek en boomschors. Regentonnen en terrasoverkapping worden meeverkocht. Helaas missen de polycarbonaatplaten van de overkapping. Dit door toedoen van de harde storm.In de berging staat een wasmachine incl. aansluiting en afvoer. Op 3 plaatsen is tuinelectra aangelegd en er is een buitendouche.Een extra parkeerplaats wordt optioneel aangeboden.

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. Voor meer informatie download hier de brochure. Elektra, € 0,80 per kWh betaalt u achteraf per factuur (dit indicatieve prijs, de definitieve prijs is afhankelijk van de huidige prijswisseling op de energiemarkt.) . 15m3 water zit bij de prijs in, hierna betaalt u € 4,20 per m3.

Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij u aan gebruik te maken van Digitenne. Voor een seizoen wifi betaalt u €110,-.

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.

Download brochure