Menu

Sunseeker Residence

Verkocht
Prijs: € 10.500,-
Aantal slaapkamers: 2

Deze Sunseeker Residence is uitgevoerd met pannendak en 2 slaapkamers.

De eerste slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed en diverse kledingkasten. De tweede slaapkamer is voorzien van een eenpersoonsbed, stapelbed, nachtkastjes en een kledingkast. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en een toilet.

Verder is er een keuken aanwezig met een kleine zithoek. De keuken is voorzien van een koelkast, vier-pits kooktoestel, kraan met spoelbak en kastruimte.

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein.  Voor meer informatie download hier de brochure. Elektra, € 0,80 per kWh betaalt u achteraf per factuur (dit indicatieve prijs, de definitieve prijs is afhankelijk van de huidige prijswisseling op de energiemarkt.) . 15m3 water zit bij de prijs in, hierna betaalt u € 4,20 per m3. Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij u aan gebruik te maken van Digitenne. Voor een seizoen wifi betaalt u € 110,-.

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.