Menu

Willerby The Richmond

Verkocht
Aantal slaapkamers: 3

Deze heel chique stacaravan is 11,00 meter lang en 3,6 meter breed.. De caravan staat op het D-terrein. De caravan heeft een houten schuur en een mooie houten overkapping met dakpanplaten en professionele zeilen om de overkapping af te sluiten. De caravan kom verder met heel veel extra's zoals 2x TV met aansluiting voor Digitenne, het gehele interieur, een airco. De keuken is volledig ingericht. Denk hierbij aan een oven, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en koelkast. Er zijn 3 slaapkamers met matrassen en dekbedden uit 2021. Eén slaapkamer bestaat uit een 2-persoons boxspring, slaapkamer twee heeft 2x een 1-persoonsbed en de derde slaapkamer heeft ook 2x 1-persoonsbed waarvan 1 opklapbaar is.In de schuur staat een wasmachine/droger, een grote koelkast + vriezer, een droogmolen en diverse tuingereedschap. De tuin is ingericht met een loungeset + kussens, een bankje + kussens, een ligbed, picknicktafel + kussens, een barbecue en een opbergbox.

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. Voor meer informatie download hier de brochure. Elektra, € 0,80 per kWh betaalt u achteraf per factuur (dit indicatieve prijs, de definitieve prijs is afhankelijk van de huidige prijswisseling op de energiemarkt.) . 15m3 water zit bij de prijs in, hierna betaalt u € 4,20 per m3. Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij u aan gebruik te maken van Digitenne. Voor een seizoen wifi betaalt u € 110,-.

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.

Download brochure