Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 20:00u 's avonds

Nordstar Country (hond toegestaan)

Prijs: 7.950,-

Deze Nordstar Country komt uit 2003 en is 9,10 meter lang bij 3,60 meter breed. De caravan staat op het hondengedeelte van de camping, dus u kunt uw trouwe viervoeter gezellig meenemen.

In de woonkamer staat een lange hoekbank, dit is tevens een slaapbank. Van de bank kan nog een 2 persoons-bed gemaakt worden. Er is ook een eethoek met een vaste hoekbank en losse stoelen. De caravan beschikt over twee slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met een éénpersoonsbed en ruimte voor nog een éénpersoonsbed. In de badkamer zijn een douche, toilet en wastafel te vinden.

 In 2016 is er een Tournesoltent geplaatst, zodat er meer leefruimte ontstaan is. In 2015 is het dak van het schuurtje vernieuwd.

 Inbegrepen bij de verkoop:
- Vriezer                     
- Koelkast                    
- Wasmachine               
- Keukentrap
- Stoelen                     
- Kleine oven (Tomado)   
- Grasmaaier (Bosch)     
- Tuingereedschap
- Skottelbraai              
- Tafel + 6 stoelen        
- Eettafel                    
- Stoelen
- Kast                          
- Prullenbak                  
- Pannen                       
- Servies
- Bestek                      
- Glaswerk                   
- Matrassen                 
- Dekbedden
- Overtrekken             
- Kussen-slopen             
- Koffiezetapparaat      
- Theekoker
- Melkopschuimer          
- Oliebrander               
- Ventilator                  
- Spelletjes

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. U betaalt voor deze plaats €2.554,- (€2.282,- staangeld, €120,- toeristenbelasting, €70,- hond, €45,- vastrecht elektra, €37,- vastrecht water.) Elektra €0,38 per kWh, betaalt u achteraf per factuur. 15m3 water zit bij de prijs in, hierna betaalt u €3,60 per m3. Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij u aan gebruik te maken van Digitenne. Voor één seizoen Wifi betaalt u €110,-.

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.

Wij zijn geopend van maandag t/m zondag van 09.30 uur tot 16.30 uur.

BetuweStrand Recreatie
www.betuwestrand.nl
info@betuwestrand.nl
0345-681 503

 

   

 

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht