Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 20:00u 's avonds

Polaris (vanaf 2020 zijn hier honden toegestaan)

Prijs: €28.500,-
Aantal slaapkamers: 3

Deze Polaris uit het bouwjaar 2011 is een prachtige ruime, goed onderhouden caravan met 3 slaapkamers. De caravan is 11 meter lang bij 3,70 meter breed. De caravan staat op een hoekplaats en heeft hiermee een erg ruimtelijke tuin. In 2017 is de gehele caravan van binnen geschilderd met de kleur zacht grijs, op de vloer ligt een greywash kleur laminaat. Naast de wc in de badkamer, bevindt zich in de caravan ook een separaat toilet. De plaats ligt niet ver van de campingwinkel en de grote speeltuin. De caravan is uitgebreid met een Tournesol voortent welke veel extra leefruimte biedt en 2 jaar geleden is aangebouwd. De tuin beschikt over kunstgras en tegels en een kunststof schuur van het merk keter.

Inbegrepen bij de verkoop:

-       Wasmachine + droger
-       Extra koelkast en vriezer in de schuur
-       2 dames fietsen
-       Elektrische weber barbecue
-       Verrijdbare airco
-       Tv
-       Zwembad met luxe pomp afmeting 404x201x100 cm. (2 maanden oud)
-       Luxe tuinset
-       Grote parasol met zware marmeren voet. (2 maanden oud)

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. U betaalt voor deze plaats €2.725,- (€2.523,- staangeld, €120,- toeristenbelasting, €45,- vastrecht elektra, €37,- vastrecht water) Elektra €0,38 per kWh, betaalt u achteraf per factuur. 15m3 water zit bij de prijs in, hierna betaalt u €3,60 per m3. Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij u aan gebruik te maken van Digitenne. Voor één seizoen Wifi betaalt u €110,-.

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.

Wij zijn geopend van maandag t/m donderdag van 9.30 uur tot 16.30 uur.

BetuweStrand Recreatie
www.betuwestrand.nl
info@betuwestrand.nl
0345-681 503

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht