Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 16.30 u ’s middags

Showmodel Cosalt Baysdale Super 370

Prijs: €15.950
Aantal slaapkamers: 3

Deze prachtige Baysdale Super 370 met pannendak komt uit 2010 en staat als showmodel te koop. De Stacaravan is 11 meter lang en 3,70 meter breed en heeft 3 slaapkamers. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed en apart toilet en twee slaapkamers met losse bedden. De stacaravan beschikt over een ruime woonkamer met een heerlijke kachel en een apart eetgedeelte. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, nieuwe gasoven (1jaar garantie), wastafel, koelkast en voldoende opbergruimte. De badkamer heeft een douche, wastafel en een toilet. Daarnaast bechikt de caravan over de allernieuwste geizer zonder waakvlam (1 jaar garantie).

Deze caravan is perfect om op een van onze nieuwe lege kavels op graanhof te plaatsen. 

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. 

Elektra, € 0,38 per kWh betaalt u achteraf per factuur.
15m3 water zit bij de prijs in, hierna betaalt u € 3,60 per m3.
Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij u aan gebruik te maken van Digitenne. Voor een seizoen wifi betaalt u € 110,-.

 

Wilt u meer weten over deze caravan download hier de brochureIn het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek wanneer u interesse heeft in één van onze te koop staande stacaravans. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen we met u de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak met u voor een bezichtiging. Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland. U kunt bovenstaande vergelijken met wie u zelf toelaat in uw eigen huis.

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 16.30 uur.

BetuweStrand Recreatie
info@betuwestrand.nl
0345-681 503

Download brochure

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht